NISMO SAMI!

Zemlja primila poruku iz svemira!

30.09.2013 u 13:37

Bionic
Reading

Sve svjetske svemirske agencije noćas su bile u potpunom čudu i kaosu nakon što su primile poruku iz svemira. Poruka je bila jednostavan i jasna: 'Odje** te'

NASA je prva primila poruku, za koju je potvrđeno da je autentična, noćas u ranim jutarnjim satima. Poruka je bila na 12 svjetskih jezika i poslana je u ime cijelog svemira. Nepoznati vanzemaljci mole Zemljane da ih puste na miru i 'odje**u'.

'Vjerujemo da je ovo odgovor na poruke koje smo mi Zemljani proteklih desetljeća slali u svemir. Do sada smo poslali brojne poruke na više svjetskih jezika, pozdravljajući one koji bi ih mogli primiti. U njima su bili podaci o ljudskom razvoju, znanstvenim i tehnološkim otkrićima, poznati govori i muzika', objasnio je Mike Flannigan, glasnogovornik NASA-e.


Svemirska poruka je poslana na nekoliko jezika, što potvrđuje da su svemirci naučili zemaljske jezike kako bi sigurno uvrijedili većinu planeta. Iz NASA-e tvrde da su uspjeli primiti i drugu poruku.

'Vanzemaljci su poslali novu poruku, gdje su ustvrdili da su Beatlesi 'koma' od muzike, a Martin Luther King i Hitler su im 'luzeri' i 'debili'. Na kraju su zaključili da smo svi mi Zemljani glupi i ružni te nam poručili da ih pustimo na miru i prestanemo slati 'kretenske' poruke' otkrio je Flannigan.

Iako se ostale nacije nisu očitovale, SAD je poslao poruku nazad vanzemaljcima da im je mama 'glupa i ružna', ako uopće imaju majke.

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.