NAGRADNJAČA

Završetak sezone 'Komedije s nogu' - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 17.06.2011 10:43
  • Objavljeno 13.06.2011 u 11:04
DOMAGOJ PINTARIĆ - Komedija s nogu (2)

DOMAGOJ PINTARIĆ - Komedija s nogu (2)

Izvor: Promo fotografije / Autor: komedija s nogu

Stand Up Comedy show 'Komedija s nogu' nakon dest mjeseci i 97 programskih večeri, sezonu završava s još četiri. Ciklus cjelovečernjih programa jednog komičara nazvanih '1 Man Show' završava večerima Tina Vodopiveca, Perice Jerkovića, Domagoja Pintarića i producenta 'Komedije s nogu' - Pedje Bajovića. A tportal.hr poklanja 1x2 ulaznice za svaku večer

Kao i prethodnih godina, sezona se zatvara u velikom stilu, a ova četvorica komičara uzdanica su rastuće regionalne stand up comedy mreže, koja se nakon Hrvatske i Slovenije, počela širiti i na Srbiju, BiH, a konačno i u Makedoniji. Prema najavama komičara, upravo će češće gostovanje u drugim gradovima Hrvatske te regije biti prioritet u sljedećoj sezoni.

Tin Vodopivec (srijeda 15.6.)
Pokretačka sila u mnogobrojnim projektima u zabavljačkom svijetu i suosnivač Festivala Panč Ljubljana. Njegova ambicioznost u radu otvorila mu je vrata ka mnogim neotkrivenim oblicima zabave. Nastupao je praktički svugdje u Sloveniji. Od otvaranja za Julia Iglesiasa na njegovom koncertu u Hali Tivoli, do nastupa na korporativnim eventima, modnim događanjima, svadbama i studentskim zabavama. Nastupao je u televizijskim emisijama, uključujući TV Sloveniju, RTS i TV3. Radio je kao producent, glumac, scenarist i domaćin showa Gofla, koji je bio uključen u marketinšku kampanju najvećeg slovenskog telekom operatera. Bio je producent showa Komikaze predstavljaju: Banzaaaj.

Perica Jerković (četvrtak 16.6.)
Rođen i odrastao u Bosni. Nakon udara tenkovske granate u podrum, u kojem se nalazio skupa s obitelji, odlučio je da možda ne bi bilo loše otići na kraći izlet u Sloveniju. Tamo su ga po nekom čudnom ključu prvo označili kao izbjeglicu, a samo 12 godina kasnije kao punopravnog građanina. U siječnju 2007 je okupio grupu ljudi sličnih ambicija i nazvali su se Komikaze. U razdoblju 2007-2009. Komikaze su bili glavni pogon razvoja stand-up comedy scene u Sloveniji, a u zadnje vrijeme su se članovi te grupe počeli profilirati kao samostalni komičari, sudjelujući još uvijek na zajedničkim skeč i stand-up projektima.

Domagoj Pintarić (petak 17.6.)
Kako od živciranja i frustracija nasmijati druge? To ne zna ni Domagoj Pintarić, ali mu to redovito uspijeva! Iako on sam tvrdi da kroz nastupe nastoji postići terapeutski učinak i izbjegava pravu terapiju vjerojatno je bliže istini da je svjestan da je bolje smijati se no plakati nad svojim nevoljama. Sreća u nesreći je da ga nevolje zbilja vole i da mu je cijeli život isprepleten neobičnim i nevjerojatnim situacijama, a i da on sam na život gleda drugačije od velike većine. Kako uopće funkcionira netko tko je student u 32. godini života, a u 22. je pisao zakon za Ustav Republike Hrvatske? Kako se čovjek koji je rođen u centru Zagreba odlučio otići živjeti u mjesto od 20 stanovnika čiji naglasak uopće ne razumije?

Pedja Bajović (subota 18.6.)
On vjerojatno nije najpotentniji, ali svakako jest najprepotentniji stand up komičar na ovim prostorima. Jako se voli sebe ili se. Ima cvike, pa misli da je pametan. Nosi odijelo, pa misli da ima stila. Drži mikrofon, pa misli da je faca. A, najgore od svega, on misli – da misli! Pati od krize profesionalnog identiteta. Bio pilot, novinar, državni službenik, menadžer, konsultant, producent… Završio neke visoke škole u inozemstvu. Popriličan štreber. Stand up comedy je žanr kojim se Pedja bavi cijelo desetljeće (proučavanje i pisanje), a natjerao se stati na pozornicu prije skoro šest godina i sada iza sebe ima preko 500 nastupa. Sa svojom produkcijskom kućom AETAS, Pedja Bajović je producirao prvi domaći stand up comedy DVD, koji će se uskoro naći u prodaji.

Dvije ulaznice za srijedu, 15. lipnja je osvojio Marin Mikulić.

Dvije ulaznice za četvrtak, 16. lipnja je osvojila Irina Jozić.

Dvije ulaznice za petak, 17. lipnja je osvojio Branimir Kušanić

Dvije ulaznice za subotu, 18. lipnja je osvojila je Kristina Perišić

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi