NAGRADNJAČA

Vodimo vas na 'Komediju s nogu'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.06.2011 14:27
  • Objavljeno 30.05.2011 u 09:49
ZOKY - Komedija s nogu (104)

ZOKY - Komedija s nogu (104)

Izvor: Promo fotografije / Autor: komedija s nogu

Program 'Komedija s nogu' privodi kraju sezonu, šestu i najuspješniju do sada. Već po tradiciji, zadnjih par tjedana rezervirani su za programske večeri jednog stand up komičara, prigodno nazvane '1 Man Show'. Od srijede 1. lipnja, u tri tjedna, devetoro komičara s nogu pojedinačno će u svojoj večeri izlaziti pred publiku s cjelovečernjim nastupima. Tportal.hr poklanja svojim čitateljima dvije ulaznice za svaku večer.

U prvom tjednu u klubu Bulldog u Bogovićevoj ulici nastupaju:

SRIJEDA (1.6.) - Marko Petar Orešković
Čovjek s dva imena i jednim prezimenom, nije slučajno blizanac u horoskopu, najveći je veseljko među nama! Dolazi iz jednog grada udaljenog kakvih 70-ak km zapadno od Bjelovara, pogađate on dolazi iz Zagreba. Prati ga glas najvećeg improvizatora i najboljeg animatora na hrvatskoj stand up comedy sceni. Kao komičar je manje-više niškoristi. Publika se smije, ali kolegama nije jasno zašto! Možda im sipa nešto u piće? Marko Petar nikada ne prašta, ali zato još rjeđe ispašta. Upire prstom i gore i dolje, i lijevo i desno. I u sebe kad treba. On ne zaobilazi one koji se usude biti javnom osobom. Hoćeš biti selebriti? Pripremi se da te MPO spomene na pozornici! On je predsjednik razreda u mirovini i bivši dvostruki prvak države u aerobiku, on je komičar bez dlake na jeziku, ali i bez dlake na glavi. On ne zna gdje je Bin Laden, al’ zna gdje je G-točka!
On je, jednom riječju, Markopetarorešković.

ČETVRTAK (2.6.) - z0ky

Kroz godine rada kao stand up komičar mijenjala mu se kilaža, frizura, položaj zubi, jedino mu je košulja ostala uvijek ista. Jedina košulja u životu njegovom. Ta prelijepa karirana košulja je u mnogo navrata vidjela sjajnu publiku, koja nikad nije na nju bacala zrele paradajze, trula jaja i ostale artikle nezgodne za skidanje u pranju, tako da nikad nije trebao skupi prašak. Stoga je uštedio, da si može kupiti još jednu košulju. Veli da sigurno bude – još u ovom stoljeću. Ali ovo nije samo priča o košulji, nego o njenom najvjernijem manekenu koji se odaziva na ime z0ky (piše se s nulom, a zašto – to ne zna ni on sam!). Ima znanje, nema život. Živi na rubu znanosti. Katkad izađe na scenu i pravi se mrtav, no mnogo je još života ostalo u njemu! Čovjek je pun vrlina i talenata, jedino nema puno samopouzdanja. Ali ono što ima – to ne da! Za ubojice kažu da su bili tako tihi, mirni i povučeni ljudi. z0ky je miran, tih i povučen. Ne posjeduje oružje, ali ima humor. Podjednako efikasan. Ljubavnik, pjesnik, ratnik… z0ky (s nulom…)


PETAK (3.6.) - Dapach

Rodio se kao vrlo mali. Od malena je bio čudo od djeteta, što se kasnije i pokazalo istinitim. Prohodao sa 6, a progovorio sa 13 godina. Iz zagrebačke je Dubrave, ali nježan dečko. Slikar, bloger, plesač, biciklist, uživalac glazbe, ‘izbjeglica’ u selo, samac… Hoćete još? Dok je tumarao zelenim izmaglicama rodne mu Dubrave, ali i svijeta, razvio je vlastiti pogled na realnost. Zbog te neuobičajene percepcije stvari oko sebe, često mu kažu : “Kaj briješ!?”. On uvijek spremno odgovara: 'Glavu i jaja !' U Americi su ga zvali Crazy Son of a Bitch. Španjolci su ga zvali El Loco. U Hrvatskoj ga nitko nije zvao. Došao je sam. Dapach govori o životnim strahovima i svjetskim putovanjima. Mnogo toga mu nije jasno, a nešto mu je i – prejasno! E upravo tomu svojim kažiprstom izbija oko! On je pripovjedač, i to odlučan! Ipak, vrlo često ta njegova priča završi na nekom potpuno drugom mjestu i u vremenu u odnosu na ono otkud je krenula. Neće vas ostaviti ‘ah’! Više će to biti nešto kao ‘uh’ ili čak i ‘joj’! Neki će prizivati i Isusa.

Dvije ulaznice za srijedu, 1. lipnja osvojila je Kristina Skozrit

Po dvije ulaznice za četvrtak, 2. lipnja osvojili su:

Dario Gradiški
Mario Del Fabro
Toni Lučić

Po dvije ulaznice za petak, 3. lipnja osvojili su:

Branimir Kušanić
Maja Borovec

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi