OSJETLJIVO RAZDOBLJE

Venera u Ovnu unosi žestinu i napetost u odnose

10.05.2014 u 07:36

Bionic
Reading

Venera, planet najvažniji za romantične odnose, 2. svibnja ušao je u znak Ovna, unoseći veliku dozu energije u ljubavni život. Bilo da ste u već formiranoj vezi ili u fazi udvaranja, nježnost će ustupiti mjesto žestini i direktnosti

Pod utjecajem Venere u ovom agresivnom znaku u idućih 26 dana partneri će brže prelaziti 'na stvar' pa će doći do više intimnih susreta nego u prethodnom razdoblju. Pritom će mnogi u žurbi zaboraviti na mjere zaštite i predostrožnosti. Iduće će razdoblje biti povoljno i za sklapanje poznanstava sa suprotnim spolom.


Najbolje će proći oni koji u kontaktima budu otvoreni i iskreni, dok će oni koji puno taktiziraju pasti u drugi plan. Udvarači će manje okolišati te će jasnije davati do znanja što im je na umu. Slat će svojim simpatijama više 'pikantnih' SMS-ova i upućivati više poziva, a sve začinjeno s mnogo seksualnih aluzija.

Čuvajte se nametljivaca

Najnestrpljiviji će predmete svoje žudnje iznenađivati nenadanim posjetama ili poduzimanjem riskantnih aktivnosti radi privlačenja pažnje (ovo se više odnosi na muškarce).

Pod utjecajem Venere u ovom agresivnom znaku u idućih 26 dana partneri će brže prelaziti 'na stvar' pa će doći do više intimnih susreta nego u prethodnom razdoblju.

Sve navedeno može biti dobrodošlo ili nepoželjno, ovisno o osjećajima koji vladaju između umiješanih osoba. Meta udvaranja bit će radosna ako joj se poduzetni udvarač sviđa, ali uzrujana ako joj dotični ide na živce.

Općenito nepovoljna slika neba već duže vrijeme čini ljude napetijima, pa će padati teške riječi ako bilo koja strana pređe granicu. Ovo će se najjače osjetiti u slučaju ljubavnih trokuta - stvarnih ili zamišljenih. Tko je sklon ljubomori izražavat će je agresivnije nego obično bilo prema stvarnom ili zamišljenom suparniku, ili prema partneru.

Dok je u Ovnu, Venera će najpovoljnije utjecati na Ovnove, Lavove, Strijelce, Blizance i Vodenjake, dok će Rakove, Jarce i Vage poticati na osvajanje teško dostupnih ili 'zabranjenih' partnera.