PLANETARNA SELIDBA

Venera u Blizancima učinit će vas površnima i prevrtljivima

24.06.2014 u 15:35

Bionic
Reading

U subotu oko podneva nastupio je ljetni solsticij, što znači da se Sunce našlo na najvišoj točki ekliptike i da je počela vladavina Raka. Druga se planetarna selidba dogodila jučer kad je Venera prešla iz Bika u Blizance gdje će boraviti do 18. srpnja

Dok će prolaziti kroz Blizance, Venera će biti najnaklonjenija Ovnovima, Lavovima, Vagama, Vodenjacima i samim Blizancima, dok će Djevice, Strijelce i Ribe blago izazivati i davati im lažnu nadu.


Ovaj Venerin tranzit čini ljude privlačnima, šarmantnima i mladolikijima u odnosu na stvarnu dob. Mnogi će promijeniti frizuru, unijeti svjetlije i vedrije boje u garderobu, odijevati se neobavezno i ponašati se nezrelo.

Preklapanje prijateljstva i ljubavi

Budući da se spomenuti tranzit događa tijekom vladavine Raka, energije Blizanaca i Raka bit će spojene, a ljubavni i prijateljski osjećaji doći će u ravnotežu. Zaljubljenost u nekoga neće vam biti prepreka da s njim razvijete i prijateljski odnos, a ako ste s nekim dosad bili samo prijatelj, lako biste prema njemu mogli osjetiti i nešto više - ili naprosto drugačije.

Za vrijeme Venerina prolaska kroz Blizance, ljudi će biti opušteniji u romantičnim situacijama te će ležernije izražavati ljubav ili erotsku naklonost. S druge strane, udvarači neće biti jako uporni te će na prvu naznaku otpora odustati i potražiti sreću kod nekog drugog.

Na profesionalnom planu, svi koji imaju veze s umjetnošću, medijima, turizmom ili komunikacijama bit će idućih tjedana vrlo ugodni i duhoviti prema onima s kojima dolaze u doticaj. Porast će izgledi za zaradu od hobija, to jest za pretvaranje hobija u izvor prihoda.