MALO SE BOJIMO

Upozoravamo vas! Schwarzenegger je nabavio tenk

13.03.2014 u 16:25

Bionic
Reading

Slavni glumac Arnold Schwarzenegger pod stare dane iskorištava ono što je zaradio kako bi si život učinio zabavnijim. Tako je došao na ideju da nabavi tenk. I nabavio ga je! I sad njime u okolici Los Angelesa lomi predmete...

‘Dođite u Los Angeles pa ćemo zajedno lomiti stvari mojim tenkom’, poručuje vam Arnold Schwarzenegger koji je na svom kanalu na YouTubeu objavio video u kojem smrskava predmete svojim golemim tenkom.

Da, dobro ste pročitali, Schwarzenegger je nabavio tenk, M47 Patton ako vam to išta znači, i sad se zabavlja lomeći predmete njime. Kad kažemo predmete, mislimo na klavire, divovska uskrsna jaja, rođendanske torte i slično.


No ovo nije samo vijest o novoj Schwarzeneggerovoj igrački i videu u kojem demonstrira snagu svog Pattona. Slavni glumac pruža i vama priliku da sudjelujete, da sjednete uz njega u tenk i razbijete nešto. Sve što morate učiniti jest prijaviti se na ovoj adresi i postoji mogućnost da vas odaberu, plate vam avionsku kartu, hotel i jedan zabavan dan s Arnoldom Schwarzeneggerom.

Projekt je pokrenuo u humanitarne svrhe premda sumnjamo da je iz istih pobuda nabavio tenk.

Više saznajte ovdje