PREDIVNO I PROTUZAKONITO

Umjetnica izvodila akrobacije i završila u lisičinama

13.07.2011 u 10:43

Bionic
Reading

Akrobatkinja Seanna Sharpe koja je izvodila u više od 25 zemalja napravila je malu protuzakonitu izvedbu na Mostu Williamsburg u Brooklynu u New Yorku i kad se napokon spustila iz zraka, policija ju je dodatno prizemljila hapšenjem

Neočekivana izvedba akrobatkinje Seanne Sharpe trajala je oko 15 minuta i privukla oveću publiku. No na njezinu nesreću, i policiju je zainteresiralo što to umjetnica radi iznad Mosta Williamsburg u Brooklynu.

Seanna Sharpe visjela je na dugačkoj svilenoj užadi vezanoj za potporni luk mosta i izvodila nevjerojatne zračne akrobacije na oduševljenje prisutne publike, no policiju je više zanimalo zašto je stotinu metara ispod nje prometna cesta, a ne zaštitna mreža koja bi je ulovila u slučaju pada.

Njezin partner i mađioničar Savage Skinner i Seanna Sharpe nakon izvedbe završili su u lisičinama jer su i najljepša ometanja posjeda i javnog reda i mira i dalje protuzakonita djela. Publika na YouTubeu podijeljena je po pitanju toga je li Seannina izvedba bila dobra ili loša stvar i je li policija trebala reagirati.

Ovdje možete pogledati vratolomnu izvedbu iz drugog kuta te još neke trikove koje je umjetnica izvela nakon hapšenja.