POHOTNI AUSTRALAC

Ulovili ga s penisom u tegli punoj umaka

19.11.2008 u 12:00

Bionic
Reading

Muškarac kojeg su ulovili s penisom umočenim u tegu umaka za tjesteninu kraj plaže Nobbys blizu australskog grada Newcastlea, bježao je dvadesetak kilometara od policije u pravoj filmskoj potjeri

Nakon što je muškarca za kojim je jurila napokon zaustavila, policija je potegnula pištolje zbog sumnje da je muškarac naoružan. Umjesto toga, on je bio polugol, 'spravice' pospremljene u teglu s umakom za tjesteninu, prenosi australski Herald.

Osumnjičeni Keith Roy Weatherley (46) privukao je pažnju jer je bio parkiran u zoni zabranjenoj za parkiranje krajem listopada. Kad su vidjeli da Weatherley nešto petlja po krilu na mjestu vozača, policija je pomislila da ima oružje u ruci.

Ugledavši policijska kola, Weatherley se odvezao ne obazirući se na upaljene sirene. Vozeći za njim dvadesetak kilometara, policija ga je pokušavala zaustaviti, a kad se to napokon desilo, Weatherley je odbio izaći iz automobila.

Pendreci i pištolji na koncu su bili dovoljno uvjerljivi, ali umjesto oružja, oko njegovog penisa pronašli su teglicu od 750 mililitara, punu umaka za tjesteninu. Policajci su izjavili da se pohotni muškarac nastavio zadovoljavati i između pokušaja svladavanja i oduzimanja tegle.

U automobilu su mu pronašli pornografske časopise, seksualna pomagala iz kućne radinosti, ženske najlonke i jednog psića, jack russell terijera.

Weatherley je priznao krivnju za nedolično ponašanje, bježanje policiji i nepoštivanje policijskih službenika. Na sudu je rekao da se opirao uhićenju zato što se htio 'dovesti u red'. Zbog penisa u tegli i bježanja od policije, platio je 600 dolara, ali konačna presuda još nije donesena.