BLAGDANSKI TURIZAM

U ponudi 'autentični' doživljaj Božića

06.12.2011 u 13:47

Bionic
Reading

Britanka Fiona Turton nudi autentični doživljaj Božića u svojem obiteljskom hotelu u South Downsima u Sussexu. Engleska ugostiteljica iznajmljuje štalicu gdje njeni gosti mogu prespavati uz miris sijena i 'ponovo otkriti pravi duh Božića'

Britanci su poznati po svom poduzetničkom duhu kad je u pitanju turizam. Britanka Fiona Turton iz Sussexa na svojem imanju nudi autentični doživljaj Božića svojim gostima – noćenje u štalici koja ostatak godine pripada magarcu Bugginsu, piše Orange News.

Bizarna ugostiteljska ponuda sastoji se od velikog kreveta od sijena, grijanja, malog štednjaka, a za one koji ne mogu bez svog računala u štalici se našao i bežični internet. Uz dodatni trošak gosti mogu dobiti i pastirske kostime i ručnike. 'Tradicionalne lekcije iz Božića' su besplatne.

Neobičan doživljaj autentičnog Božića goste će stajati 12 funti (105 kuna), a sav novac koji će zaraditi od posjete štalici Fiona Turton i njen suprug koji su oboje liječnici darovat će centrima za liječenje i istraživanje leukemije.