ZA SLATKE DLAKAVE GLODAVCE

U Nizozemskoj postoji Selo zamoraca

14.02.2012 u 13:18

Bionic
Reading

U Nizozemskoj postoji malo selo u kojem žive zamorci. Riječ je o skloništu za napuštene i spašene životinje koje posjetitelji mogu poslije posvojiti, no ne i odnijeti kući

Selo zamoraca nalazi se u Nizozemskoj. Radi se o skloništu za napuštene i spašene zamorce.

Jedan od zamoraca – Garfield – zbog pretople klime nije mogao sa svojom vlasnicom kad se preselila, pa ga je ostavila u Selu zamoraca. Svako toliko bivša vlasnica dolazi posjetiti Garfielda koji je prepozna i čim je vidi, odmah krene prema njoj.

Neki drugi stanovnici ovog malog sela dlakavih glodavaca su stari zamorac Droopy koji je poznat po svojoj frizuri, te njegov najnoviji cimer Ferry. Stari zamorci poput Droopyja zahtijevaju više pažnje i održavanja zbog duge dlake.

Posjetitelji mogu posvojiti specifičnog zamorca, no ne i odnijeti ga iz Sela. Umjesto prave životinje, usvojitelji dobiju uramljenu fotografiju svog ljubimca kojeg zatim mogu doći posjetiti kad god žele.

U malom selu za zamorce postoji čak i dio u kojem žive samo stariji zamorci poput Droopyja. U svakom slučaju, očito je riječ o prekrasnom domu za sve zamorce koji tamo završe.