SVEMIRCI PROMIJENILI TAKTIKU?

U blizini Berlina pojavila se divovska krava

03.09.2009 u 09:00

Bionic
Reading

U polju u blizini Berlina pojavila se ogromna krava s labirintom u trbuhu. Je li na stvari djelo vanzemaljaca ili tek pokus lokalnog instituta?

Nisu čudesni znakovi u kukuruzištu, nisu tajanstvene šifre na poljima američkog juga, već je krava. Divovska krava sletjela ravno iz svemira. Jer kako drukčije objasniti nastanak stvora koji neodoljivo podsjeća na kravu, a iscrtan je u blizini Berlina?

Jesu li svemirci odustali od nerazumljivih poruka te se okrenuli prirodi? Nisu, velika krava je rad njemačkog Instituta za procjenu rizika koji istražuje opasnosti koje nam prijete iz svakodnevnih proizvoda, od hrane do kozmetike, a svojim istraživanjima pokušava podići svjesnost o zdravoj prehrani.

Zanimljivost krave je da u trbuhu umjesto hrpe sijena ima veliki labirint, tako da posjetitelji mogu prošetati njenim crijevima i usput se upoznati sa složenošću probavnog sustava. Samo moraju paziti da ne završe u slijepom crijevu. Usput, dok panično traže izlaz iz naizgled bezizlazne slijepe ulice, imaju vremena razmišljati o goveđim probavnim problemima.