NA MEĐUNARODNOM SUDU

Tuži Italiju i Izrael zbog nepravednog suđenja Isusu

01.08.2013 u 07:25

Bionic
Reading

Kenijski odvjetnik Dola Indidis zatražio je od Međunarodnog suda pravde da ponovi suđenje Isusu Kristu, jer smatra da je nepravedno raspet. Indidis je s tom idejom pokrenuo i optužnicu protiv države Izrael

Dola Indidis kenijski je odvjetnik koji je odlučio pozabaviti se vrlo hladnim slučajem – nepravednim suđenjem Isusu Kristu – pa je državi Izrael uputio optužnicu, a Međunarodnom sudu pravde molbu da se razmotri ponovno suđenje Židovu iz Galileje.


Kenijskom odvjetniku namjera je također i pokrenuti optužnicu protiv rimskog cara Tiberija, Poncija Pilata, nekolicine židovskih starješina, kralja Heroda te Italije i Izraela

'Svi dokazi su u Bibliji, a tko može poreći njezinu istinitost', rekao je Indidis.

Dola Indidis otišao je boriti se za svoju ideju na Međunarodnom sudu pravde, jer smatra da će tako povratiti dostojanstvo Isusa Krista. Siguran je kako su Kristova ljudska prava bila zanemarena zbog predrasuda i zlouporabe ovlasti.

Indidis je već pokušao pokrenuti svoj slučaj na sudu u Nairobiju, no neuspješno. Međunarodni sud pravde rekao je kako nije nadležan za taj slučaj.