ZMAJEVI I REPERI

Tetovirala ime Drake na čelo

27.12.2011 u 13:18

Bionic
Reading

Iako Drake na engleskom znači 'zmaj', a djevojka koja si je dala tetovirati tu riječ na čelu, i to velikim slovima, mislila je na repera Aubreyja Drakea Grahama, poznatog i kao Drizzy Drake. Reper nije bio pretjerano polaskan njezinom gestom, a za osobu koja je napravila tetovažu rekao je da je - kreten

Pravi obožavatelji su malo ludi. Kako inače objasniti to što si je djevojka dala tetovirati riječ Drake na čelu?

Većina ljudi ima svog idola kojeg imitira – neki si daju napraviti frizuru kakvu njihova zvijezda nosi ili kupe neki komad odjeće, no cura koja si je dala tetovirati ogromnih pet slova na čelo otišla je ipak korak dalje. Osim što sad ima riječ Drake na čelu, također si je obrijala obrve i ošišala se na kratko da bi postigla još dramatičniji izgled, piše Daily Mail.

Tetovažu ju joj je napravio djelatnik jednog od salona u Los Angelesu, a nije dugo trebalo da njezin novi izgled završi na internetu. Mnogi vjeruju da je djevojka odlučila napraviti to zbog stiha u jednoj od Drakeovih pjesama – Free Spirit – koji kaže da bi osoba koja ga voli trebala 'tetovirati njegovo ime negdje na sebe da bi znao da je ljubav stvarna'.

Reper iz Toronta nije polaskan pažnjom nepoznate djevojke. Umjetnik je u nevjerici.

Drake je izrazio želju sresti se s djevojkom jer želi shvatiti zašto je to učinila. No također je zaprijetio nasiljem osobi koja je napravila tetovažu te je dodao da ne bi više nikad i nigdje smio raditi.

Kevin Campbell, koji je napravio tetovažu u salonu Will Rise u Los Angelesu, rekao je da je djevojka došla stvarno odlučna. Campbell ju je navodno tri puta pitao je li sigurna te joj objasnio da se radi o nečemu trajnom, no djevojka je čvrsto odlučila da to želi.

Drake inače navodno nema nijednu tetovažu.