LJUBAVNI HOROSKOP

Što za vikend možete očekivati u ljubavi?

02.08.2013 u 10:14

Bionic
Reading

Vikend će općenito započeti velikim nadama, očekivanjima i velikom dozom optimizma. Mjesec u odvažnom Strijelcu potiče kod svih znakova želju za avanturom i snažnu privlačnost prema različitim ljudima i iskustvima

No besmisleno lutanje na nepoznat teritorij vjerojatno neće ispuniti romantične potencijale koje donosi karmički Saturn u odnosu na poetskog Neptuna.

Ambiciozne vizije budućnosti ovaj su tjedan oslabile i treba ih pretvoriti u strateški plan kojim biste zbilja mogli ostvariti svoje ciljeve. Stvorite ovaj vikend plodno tlo za planiranje. Osjećat ćete se ispunjenije posvetite li više pažnje partneru ili povežete li se dublje s njim umjesto da provedete vikend u tulumarenju.

Zabava sa smislom, ali ona koja će vas povezati s osobom s kojom dijelite zajedničke težnje, sjajan je način za trošenje energije. Mjesec će u subotu poslijepodne ući u znak vrijednog i predanog Jarca i osigurati svima dovoljno discipline i predanosti da pripreme i isplaniraju neko romantično iskustvo koje će otopiti i najtvrđa srca.


Gledajte na to kao da postavljate predstavu u kojoj dobar dramaturški predložak, prava scenografija i raznobojni kostimi služe tome da potaknu maštu publike. Vi igrate glavnu ulogu, ali znajte da uspjeh ovog pothvata ovisi i o tome da prikažete svoju partnericu na pozornici u najboljem mogućem svjetlu.

Romantične ocjene vikenda 19. – 21. srpnja:

OVAN
❤♡♡

BIK
❤❤♡

BLIZANCI
❤❤♡

RAK
❤❤♡

LAV
❤❤♡

DJEVICA
❤❤♡

VAGA
❤♡♡

ŠKORPION
❤❤♡

STRIJELAC
❤❤♡

JARAC
❤❤♡

VODENJAK
❤♡♡

RIBE
❤❤♡