UGODAN POSAO

Spasili golu ženu koja je zaglavila na planini

25.03.2011 u 12:00

Bionic
Reading

Članovi kalifornijske službe za spašavanje imali su priliku uživati u svom poslu kad su izašli na teren spasiti mladu nudisticu koja se nije usudila nastaviti spuštati s planine prema nudističkoj plaži kamo se zaputila. Spasitelji kažu da se takve stvari na tom području događaju češće nego što bi to ljudi pomislili

Dvadesetsedmogodišnja nudistica pokušala se gola preko strmih stijena spustiti na Crnu plažu u San Diegu u Kaliforniji, no na pola puta je shvatila da se ne usudi nastaviti. Njeni prijatelji spazili su je s plaže i nazvali hitnu službu za spašavanje.

Kalifornijski spasitelji našli su potpuno golu preplašenu mladu ženu kako sjedi s rukama oko koljena na stijeni. Prvo su joj dali odjeću koju su donijeli sa sobom, a zatim su je uz pomoć užadi i kolotura podigli na mjesto odakle je krenula, gdje se nalazila njena odjeća.

Za ovaj zadatak, začudo, izašlo je desetak spasilaca na teren. Ne možemo zamisliti zašto.

'Jednostavno nije mogla dalje. Ovo se stalno događa na području Torrey Pinesa i Mission Trailsa', rekao je glasnogovornik vatrogasne i spasilačke službe San Diega Maurice Luque.