ZAMORAC BOOBOO

Slađu manekenku od ove nećete vidjeti

04.08.2014 u 14:45

Najslađi zamorac na svijetu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Booboo je vjerojatno najslađi zamorac na svijetu! I ne samo da je sladak, on je toliko discipliniran da je postao muza fotografkinje koja objavljuje pod imenom Lieveheerbeestje

Kad bi postojao Vogue za zamorce, onda bi Booboo sigurno bila najplaćenija manekenka na svijetu. Naime, fotografkinja pod nadimkom Lieveheerbeestje objavljuje njezine fotografije na stranici Deviantart i izgledaju savršeno profesionalno.


Booboo pozira s hipsterskim naočalama, sa zečjim ušima, kupa se u ružičastoj kadi i mumlja dok joj vlasnica stavlja cvijeće i vrpce na glavu.

Zamorci su generalno jako zahvalni i dragi kućni ljubimci. Mogu biti maleni poput štakora ili narasti poput malog psa. Booboo teži oko kilograma i stara je dvije godine. Omiljena hrana joj je cikorija i mrkve i uglavnom provodi dane u hranjenju, spavanju i pozirajući za kameru.

Kad fotografkinju pitaju kako je zamorac (a i ostale životinje koje poziraju) tako miran, ona odgovara: ‘Jednostavno se ne miče previše kad je pred kamerom, pretpostavljam da imam sreće!’

Više fotografija zamorca pogledajte na stranici fotografkinje