ASTRO PROFIL

Škorpioni su na poslu osvetoljubivi natjecatelji

04.11.2014 u 09:16

Bionic
Reading

Škorpioni su oštroumna njuškala kojima se nije dobro zamjeriti. Odlučni su i uvjerljivi, no istovremeno su osvetoljubivi i dugo pamte

Škorpione krasi odlučnost i sposobnost snažne koncentracije. Nastoje se držati cilja i ne zastranjivati. Uvjerljivi su u iznošenju stavova i motiviranju suradnika. Kad je u pitanju sklapanje i obavljanje posla, ne oklijevaju ići do kraja.


Njihovi vladajući planeti Pluton i Mars podaruju im oštroumnost, ljubav prema istraživanju nepoznatog, otkrivanju tajni, rješavanju zagonetki i suočavanju s neizvjesnim.

Zahvaljujući tome, u njihovim su životopisima često navedena zanimanja kao što su kemičar, biolog, liječnik, psiholog, parapsiholog, enigmat, porezni inspektor, policajac, špijun ili privatni istražitelj. Utjecaj Marsa vodi ih i prema zanimanjima vezanima za vojsku i industriju oružja.

Osvetoljubivi natjecatelji

Tko s njima ima posla u profesionalnoj sredini, mora biti oprezan. Škorpioni su odani onima koji zasluže njihovo poštovanje, no čuvajte se ako ih uvrijedite. Dugo pamte i nastoje prekršiteljima vratiti milo za drago.

Snažan natjecateljski duh tjera ih na zamjeranje i stvaranje neprijatelja, što ih može koštati napredovanja. Lakše će ostvariti uspjeh ako suzbiju osvetoljubivost i potrebu za kontroliranjem okoline.

Mogu daleko dogurati u profesionalnoj karijer, iako ih u pravilu ne privlače svjetla pozornice i masovna popularnost. Radije ostvaruju svoj utjecaj iz sjene, iza kulisa. Kad govorimo o novcu, nisu ni najmanje skromni. Izuzetno im je stalo do bogatstva, samo što se njime nerado razmeću.