VRHUNAC BIZARNOG

Seks s hranom? U ovom restoranu sve je dozvoljeno

24.02.2014 u 16:14

Bionic
Reading

Imate nekakav bizaran, da ne kažemo bolestan poriv poseksati se s prvo s ‘hranom’ koju ćete pojesti? Da, restoran u Tokiju nudi upravo to. Barem ako je vjerovati urbanim legendama

Naime, Mainichi Daily News donio je priču o restoranu u japanskom Tokiju koji dozvoljava svojim klijentima prakticiranje seksualnog odnosa sa životinjom prije nego je ubiju, skuhaju i posluže vam.

Ovo prebizarno iskustvo rezervirano je samo za ekstra bogate i za članove, a kombinacija je bestijalnosti i ‘uživanja’ u hrani, pišu.

Novinar koji je otkrio priču i sam je bio gost restorana i napisao je da je ‘atmosfera u restoranu jednostavno vesela i opuštena jer neki ljudi imaju toliko novca da su isprobali sve ostalo’.


Večera će vas tamo koštati oko 7.000 dolara, a klijenti moraju imati godišnji prihod od minimalno 175.000 dolara godišnje kako bi uopće provirili u ponudu restorana.

Ipak, negdje u prijevodu s japanskog na engleski jezik pogubila se informacija da se radi o rubrici ‘urbane legende’ u kakvu spada i ova vijest, a o tome je pisao ovaj bloger