BU!

Radnici ne žele nastaviti s restauracijom zbog duhova

24.08.2011 u 14:09

Bionic
Reading

Radnici koji restauriraju talijanski Nacionalni arheološki muzej u Napulju nedavno su izjavili da ne mogu raditi jer se plaše duhova koji se nalaze u njemu. Arhitekt koji je pokušao ohrabriti radnike svojom nazočnošću umjesto toga mobitelom je fotografirao nepoznatu djevojčicu u muzeju

Talijanski radnici koji restauriraju Nacionalni arheološki muzej Napulju ne žele nastaviti s radovima jer su čuli vrištanje i osjetili nagle padove temperature za koje krive duhove koje su neki među njima navodno i vidjeli.

Arhitekt Oreste Albareno pokušao je razuvjeriti radnike da duhovi postoje, no i sam je u muzeju fotografirao nepoznatu djevojčicu.

'Uspio sam slikati nepoznatu curicu. Nitko od radnika nije poveo kćer sa sobom, a muzej je inače zaključan i nemoguće je da bi mala djevojčica uspjela provaliti', rekao je za Il Mattino Oreste Albareno.

Nacionalni arheološki muzej u Napulju, u nadi da oni mogu riješiti ovaj misterij, pozvao je stručnjake za natprirodno iz cijelog svijeta koji bi trebali početi stizati u rujnu.