ČARI KUPANJA

Prvo plivanje beba zabavno je kao što smo očekivali

21.06.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Bebe su jednostavno slatke što god radile, no posebno su filmični 'prvi' trenuci - od hranjenja do plivanja. Upravo je stiglo vrijeme za kupanje pa vam donosimo izbor najslađih kupanja beba

Veselje prije svega

Beba Madeline je poput mnogih drugih odmah zavoljela vodu. Sigurna u maminim rukama, nije se prestajala smijati sve vrijeme kupanja.


Sa sestrom na pješčanoj plaži

Ova je beba svoje prvo kupanje iskusila na pješčanoj plaži na otoku Hilton Headu u Južnoj Karolini. Premda je isprva bio malo nesiguran, seka mu je pomogla pa se čini da je vrlo brzo shvatio da se u plaži i suncu može lijepo uživati.


Johnny nije siguran

Johnny ima samo dva i pol mjeseca, no imao je punu podršku pri svom prvom zaronu u bazenu u Piedmontu. Bodrili su ga mama, tata, sestra i rođak, no on nije baš bio oduševljen. Barem na početku!


Prva lekcija u bazenu

Manuel Antonio svoju je prvu lekciju iz plivanja doživio u bazenu s četiri mjeseca. Sigurnom ga je rukom pridržavao tata, a mama je odmah kraj njih davala podršku. Premda djeluje malo izbezumljeno, ne dvojimo da se brzo naviknuo.


Beba plivač

Nik ima samo pet mjeseci, no kad su ga roditelji prvi put spustili u bazen, on je automatski počeo mahati nogama i plivati. Imamo li novog Michaela Phelpsa na vidiku?


Blizanci u kadi

Ove japanske bebe svoje su prvo kupanje doživjele u kadi, sa šlaufom oko vrata. Ne djeluje baš kao da se zabavljaju, samo se zbunjeno vrte oko svoje osi. One će, čini se, morati još puno vježbati.


U vodi se može i zaspati

Premda je curica na snimci malo starija od viđenih beba, uspjela je zaspati u svom šlaufu u bazenu. I očito joj je to mjesto za spavanje toliko pasalo da je to jasno pokazala urlanjem kad ju je mama izvadila iz bazena.