NOVI MJESEČNI HOROSKOP

Pročitajte što vam zvijezde spremaju u studenom

01.11.2010 u 07:37

Bionic
Reading

Kome se ovaj mjesec zvijezde smiješe, koji će znak imati prilika za izgradnju karijere, kakav vas ljubavni život očekuje i koje biste eventualne zdravstvene probleme mogli imati, pročitajte u novom mjesečnom horoskopu za studeni

Dobro poslovno razdoblje od 1. do 30. studenog smiješi se Ovnovima, Bikovima, Vagama, Strijelcima i Vodenjacima. Ovnovi će se, doduše, morati malo dokazivati, a zle jezike će najbolje ušutkati postignutim rezultatima. Bikovima se otvaraju nove mogućnosti, a kod Vaga će do izražaja doći komunikativnost i kreativnost. Najbolje poslovno razdoblje očekuje Strijelce koji će s lakoćom ispunjavati sve poslovne zadatke te tako zaraditi poštovanje kolega, dok će Vodenjake krasiti neobičan dar govora.

Rakovi će u studenom morati pripaziti što i komu na poslu govore, ali i suzdržati se od komentara na račun karaktera kolega. Djevice će u prvom dijelu mjeseca osjetiti manjak energije te pad efektivnosti, ali kraj mjeseca mogao bi donijeti uzlet i snagu da isprave sve negativne poteze. Škorpioni će teško donositi odluke i imat će problema s financijskim dugovanjima, a Ribe i Jarci borit će se s motivacijom.

Osim na poslovnom planu, Vodenjacima će od ruke ići i ljubavni život, kao i Bikovima koji će proživljavati mirno razdoblje u vezama. Blizanci u vezama neće se previše boriti s partnerom jer ulaze u povoljno i stabilno razdoblje, a samcima se smiješe prilike za nešto novo i zanimljivo. Rakovi će se suočiti s neželjenim detaljima iz prošlosti osobe do koje im je stalo, a Lavovi u vezi nikako neće moći izreći ono što misle ili pogoditi pravi trenutak za razgovor.

Dok će Škorpioni u vezi doživljavati nemirno razdoblje, samci će voditi buran društveni život, za razliku od Jaraca koje će prijatelji doslovce morati moliti da izađu van i druže se. Ljubavni život Strijelaca nešto je povoljniji ovoga mjeseca, ali trebat će svakako naučiti da se problemi ne pospremaju pod tepih jer takvo zanemarivanje osjećaja može dovesti do neželjene eksplozije negativnih emocija. Ribe će se u studenom osobito dobro slagati s Blizancima, pa svaku priliku za novu vezu u toj kombinaciji svakako treba isprobati.

Hladnije vrijeme sa sobom je donijelo i pad imuniteta te češće prehlade i viroze. No s njima će se možda boriti Rakovi, Strijelci i Ribe. Iscrpljenost i malaksalost mogla bi se odraziti na zdravlju Ovnova i Djevica, dok će Škorpione mučiti migrene i visok tlak. Puni energije, kakvi već jesu, Blizanci bi mogli pretjerati s vježbanjem pa su upale mišića ovoga mjeseca lako moguće, Vage bi trebale pripaziti na prehranu, a Vodenjaci posjetiti stomatologa.