NJUJORŠKI KOMIČARI

Pretvorili vagon podzemne željeznice u spavaća kola

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 23.03.2012 09:06
  • Objavljeno 23.03.2012 u 09:06
Improv Everywhere

Improv Everywhere

Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Sad već prilično poznata njujorška kazališna grupa Improv Everywhere u sklopu promocije izložbe muzeja Guggenheim po imenu Stillspotting NYC pretvorila je cijeli jedan vagon podzemne željeznice u spavaća kola. Reakcije su bile pozitivne

Njujorška podzemna željeznica dobila je spavaća kola na jedan dan. Kazališna grupa Improv Everywhere izvela je ovu malu zabavnu šalu u sklopu promocije izložbe Stillspotting NYC muzeja Guggenheim

Njujorčani koji su imali prilike voziti se u 'spavaćim kolima' uglavnom su fotografirali ljude koji su prilegli na jednom od tri kreveta do svoje stanice. Svaki od kreveta imao je i svoj pokrivač i jastuk.

'Kondukter' je nudio pidžame, maske za spavanje te čepove za uši. Dvoje glumaca koji su se pretvarali da su putnici su, naravno, iskoristili sve pogodnosti spavaćih kola.

Kondukter je dočekivao sve putnike tihim glasom i objašnjavao im da su u posebnim spavaćim kolima te da mogu prileći ako žele. Neki od putnika su čak i povjerovali da se radi o stvarnom eksperimentalnom projektu, no većina je odmah shvatila šalu i uglavnom fotografirala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi