VESELI LIČIOCI

Preko noći mu obojili pub u ružičasto

30.03.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Kada je vlasnik puba u Ledburyju ujutro došao na posao, imao je što vidjeti. Netko je bio neizmjerno veseo tijekom noći te mu je čitavu fasadu obojio u ružičasto

Lesu Smithu, vlasniku puba Prince of Wales u britanskom Ledburyju trebat će neko vrijeme da se navikne na novo dizajnersko rješenje fasade svojeg lokala, koju je netko prebojio tijekom noći. Sve bi bilo OK da je šaljivdžija odabrao neku manje upadljivu boju, no odlučio se za ružičastu, prenosi Telegraph.

'Nemam pojma tko je to mogao učiniti. Nikada nismo imali problema s vandalima, a ni s gostima. Ovdje se rijetko psuje i nitko nikoga ne vrijeđa', s nevjericom je komentirao vlasnik, ne shvaćajući da je možda upravo zato dobio  ružičaste zidove.

Ličioci su za sobom sve savršeno počistili, a vlasniku su čak ostavili račun za usluge, na kojem je pisalo da je sve plaćeno te da se zahvaljuju. S obzirom da kuća u kojoj se nalazi pub spada u zdanja za koja je prije vanjskih radova potrebna prethodna dozvola gradskih vlasti, čitava stvar ima i prekršajni karakter. No što to vrijedi kada niti vlasnik niti policija nemaju pojma odakle uopće početi s istragom.