HOROSKOP ZVIJEZDA

Poznati Jarci - praktičari koji ne odustaju

17.01.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Za osobe rođene u ovom znaku pojam uspjeha posve je različit od pojma uspjeha drugih ljudi i poznati su po svojoj strpljivosti i hrabrosti pri penjanju na društvenoj ljestvici. Oni smatraju svetom dužnošću ispuniti svoj društveni cilj i osvojiti zamišljeni vrh, pa stoga ne čudi što je niz uspješnih poznatih osoba rođeno u znaku Jarca

Osobe rođene u znaku Jarca često nailaze na mnogobrojne teškoće, ali zahvaljujući vlastitom karakteru, preko njih prelaze puno, puno jači. Saturnove ličnosti uvijek prikriva blaga melankolija i ozbiljnost i premda su naoko hladni i nepristupačni, iznenadit će vas svojom blagošću i pitomošću koja nas poučava da čovjekova fasada nije ono na čemu se trebaju zasnivati kvalitetnije ocjene.

SIENNA MILLER

Rođena: 28. prosinca 1981., New York, SAD

Britanska manekenka i glumica Sienna Miller zapravo je rođena u New Yorku. Ovoj ambicioznoj pripadnici Jarca podznak se nalazi u znaku Ovna pa nije čudno da je odlučila ganjati glumačku karijeru. Tijekom gradnje karijere zapazio ju je Paramount Pictures 2002. s kojim je potpisala sedmogodišnji ugovor čime je započela i njezina američka avantura. U trenucima kad ne radi ili ne puni stupce tabloida, Sienna se bavi humanitarnim radom što je vrlo vjerojatno odraz položaja Mjeseca u altruističnom Vodenjaku.

KATE MOSS

Rođena: 16. siječnja 1974., Addiscombe, Surrey, Engleska

Kate je jedno od najprepoznatljivijih lica na svijetu i to s dobrim razlogom – tijekom svoje uspješne manekenske karijere pojavila se na preko 300 naslovnica magazina. Premda je prilično niska u usporedbi s drugim modelima modnih pista, ambicija tipična za Jarca nije joj dozvolila da je to spriječi u napredovanju. Osim toga, reputacija cure koja voli tulumariti slaže se s tri aspekta koje ima u neposlušnom Vodenjaku, ali ona je jedna od osoba koja se trudi dokazati da je puno više od lijepog lica.

IRINA SHAYK

Rođena: 6. siječnja 1986., Jemanželinsk, Rusija

Teško je osporiti činjenicu da ova tamnokosa ruska ljepotica obara svojim izgledom i seksipilom pa ni ne čudi da je privukla i osvojila europsku nogometnu zvijezdu Cristiana Ronalda. No to, naravno, nije sve što Irina može ponuditi. Zahvaljujući utjecaju znaka, ona je poduzetna i učinkovita poslovna žena, a zahvaljujući podznaku Škorpionu, vrlo je znatiželjna i entuzijastična te vrlo intuitivna oko ljudske prirode i motiva.

DIANE KEATON

Rođena: 5. siječnja 1946., Alton, Hampshire, Engleska

Glumica, redateljica i producentica Diane Keaton započela je karijeru u kazalištu, a zatim se prebacila na film. Vrlo brzo postala je muza Woddyja Allena i glumila je u nekoliko njegovih filmova, uključujući 'Annie Hall' za koji je dobila i Oscar za najbolju glavnu glumicu. Odonda se učvrstila kao karakterna glumica i njezini su filmovi tokom godina zaradili milijarde dolara. Njezina natalna karta uvelike varira, kao i njezini interesi – osim glumom, bavi se fotografijom, nekretninama i pjevanjem.

KIRSTIE ALLEY

Rođena: 12. siječnja 1951., Wichita, SAD

Nakon što je stekla popularnost ulogama u 'Kafiću Uzdravlje' i 'Veronica's Closet', ambiciozna Kirstie godinama se trudila ne biti u središtu pažnje, no budući da joj se Merkur također nalazi u Jarcu, vjerojatno je to vrijeme provela planirajući veliki povratak. Kad se ponovno pojavila u javnosti, bila je znatno deblja, ali se znala našaliti na svoj račun i ponovno je stekla popularnost. Magazin People ju je 2007. uvrstio na listu najljepših žena bez obzira na dob, a poznavajući njezinu prošlost, ne možemo očekivati što će nam sljedeće pripremiti.


TIGER WOODS

Rođen: 30. prosinca 1975., Cypress, Kalifornija, SAD

Najpoznatiji igrač golfa na svijetu rođen je kao Eldrick Tont Woods, a njegova dostignuća u tom sportu savršeno odgovaraju nadimku 'Tiger' – definitivno se upisao među najuspješnije golfere svih vremena. Iznimno marljiv Jarac bio je najbolje plaćen sportaš 2008. te se procjenjuje da je zaradio oko 110 milijuna dolara golfom i drugim ugovorima. U podznaku je slobodoljubivi Strijelac što možda objašnjava seks skandal i raspad braka sa švedskom manekenkom Elin Nordegren koji je uslijedio.

DAVID BOWIE

Rođen: 8. siječnja 1947., Brixton, Engleska

Unatoč njegovim upadljivim i kičastim nastupima kao Ziggy Stardust sedamdesetih godina, David Bowie je po prirodi konzervativni Jarac s čak tri planetarna aspekta u tom opreznom znaku. U podznaku je pak Lav željan pažnje što vjerojatno objašnjava činjenicu da je sklon javnim nastupima, a njegova glazba koja traje već gotovo pet desetljeća dokazuje njegovu kvalitetu. Bowie i danas radi što znači da još uvijek nije spreman odreći se pažnje javnosti.

MEL GIBSON

Rođen: 3. siječnja 1956., Peekskill, SAD

Multitalentirani Mel glumac je američko-australskog porijekla, usto i redatelj, producent i scenarist čiji su filmovi zaradili više od dvije milijarde dolara samo u Americi. Ovom metodičnom Jarcu s podznakom u Vagi pristaje šoubiznis što se odrazilo na njegovom uspjehu. No primio je i dosta kritika uglavnom na račun političkih stavova, no s tri planetarna aspekta u Škorpionu, Mel će teško odustati od onoga u što vjeruje.

ORLANDO BLOOM

Rođen: 13. siječnja 1977., Canterbury, Engleska

Ozbiljni Jarac s podznakom u pouzdanom Biku, Orlando Bloom svoje je ciljeve odredio rano u životu i krenuo ih sistematski ostvarivati. Kao student na glumačkoj akademiji prijavio se na audiciju za film 'Gospodar prstenova' i dobio jednu od glavnih uloga dva dana prije diplome. Njegov životopis obuhvaća i 'Pad crnog jastreba' i 'Pirate s Kariba', a u slobodno vrijeme obožava adrenalinske aktivnosti na što ga tjera Uran u nagonskom i znatiželjnom Škorpionu, a to uključuje ronjenje, bungee jumping, paragliding, surfanje i snowboard.

JUDE LAW

Rođen: 29. prosinca 1972., London, Engleska

Po prirodi ozbiljan Jarac, Jude je učio glumu odmalena, ali budući da je u podznaku slobodoljubivi Ovan, ostavio je redovno školovanje kako bi se posvetio glumačkoj karijeri. Na velikom se platnu počeo pojavljivati od 1996. i njegov se talent uskoro iskristalizirao u filmovima poput 'Wilde', 'Gattaca' i 'Talentirani gospodin Ripley', a samo u 2004. snimio je čak šest filmova. Zahvaljujući Merkuru u Strijelcu, Jude je, čini se, odabrao idealnu karijeru za sebe.