MALO JOJ JE KRIVO...

Postao milijunaš nakon što ga je ostavila cura

17.03.2011 u 14:40

Bionic
Reading

Nakon 14 godina provedenih s kamiondžijom Matthewom Breachom nezadovoljna Kerry Graves ostavila ga je jer joj je bio dosadan. Danas joj je možda mrvicu krivo jer je Matthew nedavno dobio gotovo 18 milijuna funti (oko 153 milijuna kuna) na lotu

31-godišnja Kerry Graves nakon 14 godina veze ostavila je 37-godišnjeg kamiondžiju Matthewa Breacha jer je 'bio dosadan, a ona je željela više seksa'. No nisu prošle ni dvije godine od njihovog prekida, a Matthew je dobio oko 18 milijuna funti na lotu.

Iako priznaje da je pomalo dosadan i da mu je najdraži hobi spavanje, Matthew sad razmišlja kako će potrošiti svoj zgoditak. Srećković kaže da se Kerry i on još uvijek telefonski čuju te da pretpostavlja da joj je sad malo krivo što nije ostala s njim.

'Šteta, jer je bila baš draga djevojka i svi smo je voljeli', komentirala je Matthewova majka Sandra

Kerry trenutno živi u jednosobnom stanu koji dijeli zahod s još jednim stanom sa svojim novim dečkom Travisom Mains-Martenom i sinom Blakeom. Tri godina mlađi Travis navodno je propali vlasnik internet-kafića.

'Kerry je vjerojatno najnesretnija žena u Velikoj Britaniji. Bila je s Matthewom 14 godina i na kraju su prekinuli - i onda se on obogatio', rekla je jedna Kerryina prijateljica.

Kerry je mobitelom Matthewu poslala poruku u kojoj mu čestita na zgoditku.