MI SMO NJIHOV GLAS

Pomozite napuštenim životinjama u Močvari

31.01.2014 u 13:33

Bionic
Reading

Danas, 31.siječnja, s početkom u 20 sati i 30 minuta u klubu Močvara održava se dobrotvorni koncert za napuštene, zlostavljane i zanemarene životinje u organizaciji Udruge Indigo, Udruge Perun te HDS Zampa

Prigodom dobrotvornog koncerta za napuštene, zlostavljane i zanemarene životinje 'Mi smo njihov glas', prikupljat će se financijska sredstva, hrana, dekice, vodilice, ogrlice i ampule protiv buha i krpelja.


Osim prikupljanja donacija, cilj ovog humanitarnog događanja je također i promicanje i zastupanja prava životinja, zaštita životinja, briga i skrb za napuštene, bolesne i zlostavljanje životinje te razvijanje svijesti i odgovornosti ljudi prema životinjama.

Program započinje točno u 21 sat s Turbo Tribinom Turbina 'Životinjska spika', gdje će udruga Indigo uz voditelja Maria Kovača predstavitti rad Udruge, probleme s kojima se susreću svakodnevno te savjetovati vam što napraviti kada sretnete i/ili pronađete napuštenu ili zlostavljanu životinju.

Glazbeni dio programa počinje u 22 sata, a u njemu će sudjelovati Side Effects, 4head, Kevlar Bikini i Diko'braz. Svaki posjetitelj dobiva piće dobrodošlice. Minimalna predviđena donacija za upad je 25kn.
Udruga se ovim putem zahvaljuje svim sponzorima i ljudima velikog srca na potpori.