RUDI PATI

Pomozimo Bandićevom gay psu da se oženi

27.05.2013 u 12:40

Bionic
Reading

Iako je svog ljubimca krstio, veliki pobornik prava homoseksualaca Milan Bandić ražalostio se shvativši da Rudi nikada neće primiti sakrament braka. Zbog tuge, a ne zbog straha, Bandić izbjegava i sučeljavanja

Uplakano lice Milana Bandića obilježit će izgleda lokalne izbore u Hrvatskoj. Nakon niza napada da je kukavica koja nema što reći pa zato izbjegava predizborna sučeljavanja, Bandić je odlučio demantirati sve te optužbe.

'Ne mogu se sučeljavati i pričati o nezaposlenima u Zagrebu, o gospodarstvu glavnoga grada ili o brdu smeća koje se nadvilo nad grad dok moj Rudi pati. Pogledajte ga, te tužne oči, taj tužni pogled. Kako da se bavim nekakvim tricama dok me ovako gleda', kaže Milan Bandić pokazujući svog unesrećenog kućnog ljubimca čoporu snimatelja i fotoreportera.


Nekim od ovih vrijednih medijskih djelatnika je čak bilo i neugodno ulaziti u privatnost nesretnog psa, ali je Bandić inzistirao da ga snime.'Svi znaju da je Rudi gay. Postoje čak i neke fotografije koje to dokazuju. Ali ja sam preko svojih dobrih veza s crkvom uspio srediti da ga se krsti usprkos tome. Trebalo je samo riješiti nešto s nekim zemljištima. I onda kad sam sve to uspio se pojave ovi katolibani i odluče zabraniti homoseksualcima ženidbu. Rudi se neće moći oženiti. Sve je bilo uzalud', uz glasan jecaj Bandić se ispovjedio javnosti, usput zabranivši pitanja o svom braku i razvodu zbog stjecanja stana.