NAPROSTO NEVJEROJATNO

Pjevačica spiskala milijun kuna na odmor za pse!

06.08.2014 u 11:08

Bionic
Reading

Svi znamo da Mariah Carey ima novca dovoljno da ništa više do kraja života ne mora raditi, no ipak nas je šokirala činjenica da je potrošila 115.000 funti (više od 1,1 milijun kuna) na luksuzni odmor za svoje pse u Velikoj Britaniji

Svojim kućnim ljubimcima želimo sve najbolje, u to nema sumnje. No neki su potezi zbilja bizarni.

Četrdesetčetverogodišnja pjevačica Mariah Carey platila je za svojih osam pasa 150.000 kuna (15.000 funti) smještaj u luksuznom hotelu The Paws Seasons u Bristolu u Engleskoj. Osim toga, nešto malo manje od milijun kuna (oko 100.000 funti) dala je za privatni avion kako bi njezini ljubimci bezbrižno preletjeli ocean.


Mariahini psi, The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P. Gore Jackson The Third, Jill E. Beans, Pipitty Jackson, Cha Cha, Jackie Lambchops, J. J. i Squeak E. Beans uživat će u raznim luksuzima, uključujući obroke koje slavni kuhar priprema za svakoga posebno, kao i vlastite krevete tijekom boravka.

'Kupat će se, uljepšavat ćemo ih, voditi na izlete svakodnevno, spavat će svaki u svojem luksuznom krevetu i kuhar će za svakoga posebno pripremati jela, i to prema napucima pjevačice', rekao je jedan od zaposlenika, prenosi HTC News

Ovaj hotel inače naplaćuje 580 kuna (60 funti) dnevno za boravak ljubimaca, no bili su i više nego spremni naručiti posebne organske odreske kako bi zadovoljili potrebe pasa pjevačice. Da je Mariah spremna potrošiti na svoje ljubimce, nije nikakva novost. Nedavno je objavljeno da godišnje troši 270.000 kuna na njihovo uljepšavanje što uključuje i spa tretmane.