VELIKI BIJELI ULOVIO BUKET

Par se vjenčao među morskim psima

09.06.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Nekoć se to radilo pod prismotrom braće naoružane dvocijevkama, no ovih se dana parovi svojevoljno u kavezu spuštaju među morske pse. April Pignataro i Michael Curry oženili su se među najopasnijim morskim grabežljivcima, a vjenčanju je prisustvovalo 75 gostiju - koji nisu bili u akvariju

April Pignataro i Michael Curry su u muzeju Atlantis marine world na Long Islandu u New Yorku  odjenuli ronilačka odijela i ušli u čelični kavez koji je zatim spušten u bazen s morskim psima. Iako zvuči kao pogubljenje, zapravo se radi o vjenčanju.

Mlada je nosila bijelo ronilačko odijelo, a mladoženja crno. Između udisaja iz cijevi spojene na boce s kisikom, preko mikrofona u odijelima izmijenili su sudbonosno 'da'.

Nevjestina majka nije bila presretna idejom jer se, kako kaže, brinula da će voda upropastiti mladenkinu frizuru, no dvadesetšestogodišnja April avanturističkog je duha kao i njen muž Michael, pa je to nije spriječilo.

Ako mislite da je ovo prvo ovakvo vjenčanje, prevarili ste se. Glasnogovornica muzeja Atlantis Johanna Zucaro kaže da su ih dosad imali tri ili četiri.