MALI KLEPTOMANI

Ovo je osam najzabavnijih kradljivaca među životinjama

17.09.2013 u 13:11

Bionic
Reading

Ptice kradu od mačaka, mačke kradu od pasa, psi kradu od ljudi, rakuni kradu... Da, svi oni nešto kradu i pritom su urnebesno zabavni, posebno kad im na meti nije hrana

1. Rakun kleptoman

Rakuni su poznati kradljivci i vjerojatno će se upustiti u svakakve situacije samo da bi se dokopali hrane. No, ovaj rakun koješta je podnio zbog - tepiha??? Što je točno planirao napraviti s tim tepihom, to samo on zna.

2. Mačak provalnik

Mačak Dusty iz Kalifornije ne samo da krade hranu kad vlasnici ne gledaju, već je iz susjedstva maznuo preko 600 predmeta. To ga definitivno kvalificira kao lokalnog lopova.

3. Haski u pohodu na dućan

Jedno je kad kućni ljubimci maznu nešto iz ostave, no sasvim je drugo kad prošeću do dućana, uđu unutra, pronađu točno ono što traže i onda se izgube kao da se ništa nije desilo.

4. Domišljati medo

Nadzorne kamere snimile su gladnog medvjeda kako odvlači nekoliko kontejnera smeća iz jednog restorana u Coloradu. Prasac, točno je znao gdje treba ići...

5. Nikad ne vjeruj majmunu

Turisti nisu baš bili previše pametni kad su ostavili gomilu prtljage u dvorištu hrama prepunog rezus makakija. Oni su, naime, poznati po tome da će vam bez pardona maznuti torbicu ili bilo što iz nje.

6. Strpljivost se isplati

U slučaju ovoga psa, strpljivost se definitivno isplatila, a dijete je izvuklo kraći kraj.

7. Beba lisica - najlošija među lopovima

Mala lisica upikirala si je pseći tanjur pun hrane. No namjera joj je bila odvući tanjur do brloga što se na kraju pokazalo velikim zalogajem za sitnu bebu.

8. Oprezna ptica

Šojka, odnosno kreštalica na snimci ipak dolazi iz porodice vrana pa joj ne treba zamjeriti lopovsku prirodu.