TJEDNI HOROSKOP

Ovnove i Blizance čeka obilje zabave

30.06.2014 u 10:40

Bionic
Reading

Što su vam zvijezde pripremile u novom tjednu, hoćete li se više koncentrirati na posao ili na ljubavnu situaciju i hoćete li znati izvući ono najbolje iz svega, pročitajte u novom Tjednom horoskopu

Ovnovima će neplanirani izlazak priskrbiti obilje zabave i uzbuđenja, a Bikovi će održavati pozitivne odnose s okolinom. Blizancima je ovaj tjedan ispunjen izlascima, zabavama i susretima koji će im uljepšati svakodnevicu. Rakovi će zbog nesigurnost i straha da budu povrijeđeni, malo kome dozvoliti pristup svom srcu.


Zaljubljeni Lavovi će učvrstiti vezu učestalim druženjem s voljenim, a ljubavna veza Djevica bit će u krizi, uzrokovanoj obostranom zauzetošću i nedostatkom komunikacije. Vage će šarmom i privlačnošću plijeniti pozornost suprotnog spola, dok Škorpioni neće biti raspoloženi za ljubavna osvajanja.

Slobodni Strijelci ostvarit će kratkotrajan, ali vruć flert, a Jarcima će misli biti usmjerene na poslovna događanja i svakodnevne probleme pa neće biti raspoloženi za romantiku. Vodenjaci samci s lakoćom će zavesti osobu koju simpatiziraju, a Ribe će, unatoč tome što su vrlo požrtvovne i spremne sve napraviti za voljene, osjećati da njihov trud nije vrednovan.

Detaljan Tjedni horoskop pročitajte OVDJE