NA OSUĐENIČKOJ KLUPI

Ovi psi su toliko krivi da ih naprosto obožavamo

03.09.2013 u 13:54

Bionic
Reading

Psi koje izjeda osjećaj krivnje nakon što naprave nešto što ne smiju naprosto su neodoljivi. Najpoznatiji je zasigurno Denver koji je u međuvremenu postao veliki internetski hit i gostovao u nekim TV emisijama, no ne treba zanemariti ni ostale

Legendarni Denver

Denver se našao na osuđeničkoj klupi zbog krađe mačje hrane, ali koliko god se trudio, nije mogao sakriti činjenicu da je kriv. Zapravo, pitanje je je li se uopće trudio, s obzirom da ne može ni pogledati vlasnika. Definitivan pobjednik među krivim psima!


Nekolegijalne pudle

Kad imate tri pudlice u kući, doista nije lako otkriti koja je od njih napravila glupost i koja bi trebala biti kažnjena. No u ovom slučaju to i nije toliko teško s obzirom da se dvojac udružio i odmah izdao prijateljicu. Ona se prvo vrijeme držala stoički, a potom se povukla u svoje odaje kako više ne bi morala podnositi sramotu.


Prkosna Buffy

Nakon što je prokopala po smeću i pronašla ostatke pizze koje je u sekundi smazala Buffy je uhvaćena. Nije teško shvatiti da joj je krivo premda cijelo vrijeme izgleda kao da ima osmijeh na ustima. Možda time samo prkosi vlasniku i misli si svoje...


Reuben u susjedovom smeću

Reuben kod susjede, koja je snimila video, boravi gotovo svakodnevno, no ovaj put ga je uhvatila s glavom u smeću i odlučila izvaditi kameru iz torbice. Iako se nije uzrujao, Reubenu se u pogledu vidjelo da je kriv.


#Ono kad ti pas pojede doručak

OK, nije zadaća, ali ne oduševljava nas ni ostati bez pripremljenog doručka. A vlasnik Mishke zbilja nije mogao fulati s proglašenjem krivca. Osim što se još uvijek oblizivala, Mishka je pokušavala posramljenim pogledima i diskretnim povlačenjem šarmirati vlasnika.