RENT-A-HOROR

Otvorena agencija za iznajmljivanje 'zlih klaunova'

15.04.2010 u 12:05

Bionic
Reading

Dominic Deville u Švicarskoj otvorio je servis koji iznajmljuje 'zle klaunove' koji će tjedan dana pratiti i plašiti koga god želite

Dominic Deville dobio je ideju za svoju neobičnu agenciju iz romana Stephena Kinga i filma Igra, u kojem glumi Michael Douglas, a u kojem se pojavljuje jeziva lutka klauna. Za 'zloćudnih' 666 švicarskih franaka Devilleova agencija iznajmljuje zlog klauna koji će pratiti odabranu žrtvu i terorizirati je tjedan dana.

U uslugu su uključeni kasni telefonski pozivi, čudne stvari u poštanskom sandučiću te tomu slično. Sve kulminira kad se klaun zastrašujućeg izgleda pojavi na rođendanu te osobe i baci joj pitu u lice.

'Prošle godine nisam znao što bih kupio prijatelju za rođendan i dosjetio sam se ovog. Prijatelj je bio prestravljen, no stvarno je uživao. Tako sam odlučio pretvoriti to u posao', kaže Dominic Deville.

S obzirom na stravu, njegova agencija iznajmljuje klaune samo onima preko 18 godina, a narudžbe se vrše preko e-maila koji se nalazi na ovoj internetskoj stranici