MULJANJE PO ZODIJAKU

Otkrijte kakvi su horoskopski znakovi lažljivci

05.04.2012 u 09:57

Bionic
Reading

Priznajmo, svi lažu. Neki malo više, neki malo manje, neki malo lošije, neki malo bolje. No, činjenica je da svi imamo svoje 'bolne točke' koje radije skrivamo. Horoskop će vam pomoći u tome da otkrijete koje su to točke, ali i kako prepoznati slatke male laži

Muljanje, petljanje, iskrivljavanje istine, skrivanje, prešućivanje, povlačenje za nos, zamagljivanje očiju... Sve su to izrazi kojima pokrivamo jednostavnu radnju – laganje. I činimo to svakodnevno, od sitnih stvari do krupnih problema, netko više netko manje, neko bolje netko lošije.

No svaki horoskopski znak ima svoju slabu točku, temu o kojoj ne voli raspredati pred svima, pa čak ni pred najbližima, bilo da pokušavaju zaštititi samog sebe ili prešućuju činjenice iz nekog drugog razloga. Također svaki znak zodijaka pokazuje i određeno ponašanje koje ga odaje. Stoga otkrijte kako uhvatiti znakove u laži...

OVAN

Prosječni Ovan ne laže puno. Njemu to oduzima previše vremena, a i previše ga opterećuje skrivanje i muljanje, za njih to predstavlja preveliku dramu s kojom se ne znaju uvijek nositi. Ako ih ipak uhvatite u nekoj laži, ne bojte se – njihov obrambeni mehanizam je gori i glasniji od samog ugriza.

BIK

Ovaj znak kojemu je jedna od kvaliteta savjesnost voli lijepe i ugodne stvari u životu, pa im je zarada jedan od glavnih ciljeva. Pokušat će zgrnuti što više novca i zato je to njihova slaba točka. Ako kažu da nemaju novca sa sobom ili da su ostali bez kune na računu, nemojte im vjerovati. Uglavnom ni jedno ni drugo nije istina.

BLIZANCI

Ovo je znak koji je doista teško uloviti u laži. Oni su prirodni pripovjedači pa su stoga i dobri lažljivci. Da bi stvari bile gore, ili bolje, jako su brbljavi i dopadljivi da će vas njihove priče toliko zabaviti da više nećete ni mariti jesu li istinite ili ne.

RAK

Obiteljski orijentirani Rakovi smatraju se 'hraniteljima' zodijaka. Stoga, kad oni lažu, trest će vam ramena i uvjeravati vas da će sve biti u redu i da ne biste trebali brinuti. Ako ste i dalje zabrinuti, vjerujte svojoj intuiciji i pripremite se za neugodnu istinu.

LAV

Lavovi su poznati po tome koliko su dobri u ovom 'sportu', uglavnom zato što laganje doživljavaju kao oblik zabave. Kad vam pričaju priču, ako ima zaplješćete, oni će nastaviti u istom tonu, a to je upravo i način kako ih uloviti u zamku. Budite nježni. Osim toga, ta je predstava bolja od kazališta.

DJEVICA

Ovo je još jedan znak koji mrzi lagati, osim ako istina ne stoji na putu uspješnom dovršetku dodijeljenog zadatka. U tom slučaju, uzevši u obzir faktor učinkovitosti, često će procijeniti da je otkrivanje laži puno manje štetno za njih od učinka istine.

VAGA

Vage još zovu i 'nasmiješeni škorpioni'. Jedan im je astrolog dodijelio taj nadimak zbog elegantnog i uglađenog načina na koji će vam zamazati oči bez da išta posumnjate. Veze će biti njihova omiljena tema iskrivljavanja istine.

ŠKORPION

Nemojte se ni truditi provjeravati njihovu priču. Oni će to predvidjeti i sakriti sve tragove prije nego što uopće otvorite usta da nešto kažete. Omiljena tema o kojoj uvijek lažu je seks i samo seks. Uostalom, to je i jedino logično, oni su poznati po svojoj senzualnoj osobnosti.

STRIJELAC

Većina Strijelaca ne laže. Njihov je znak poznat po tome što je brutalno iskren. Ako pak imaju razloga za laganje, neće ništa zabrljati. Strijelci su također poznati po preuveličavanju – što veće, to bolje. Zato, ako će lagati, onda će to biti velika laž i s manje od 85 posto istine, koliko inače svaka laž sadrži.

JARAC

Ako vam Jarac laže, onda znajte da ih to muči. Oni preziru nepoštenje, uglavnom zato što ih izbacuje iz takta i oduzima im vrijeme bez razloga, a ovaj znak voli poslove obavljati brzo i efikasno. Ako izgledaju krivo, samo sklopite ruke i promatrajte ih. To će ih brzo slomiti.

VODENJAK

Vodenjaci su genijalci, i to je samo dio cijelog paketa. Stigli su na ovaj planet sa sklonošću prema neobičnim bojama kose i sposobnošću da vide budućnost. Sukladno s time, njihove će priče biti jednako inovativne i kreativne kao i njihove tehnike laganja.

RIBE

Ove emotivne biljčice uglavnom će lagati samo ako nešto pokušavaju sakriti od vas 'za vaše dobro'. Oni su majstori u izbjegavanju stvarnosti, no zato ih možda nikad nećete moći prozreti. Čak i ako uspijete u tome, vjerojatno ćete ipak odlučiti ignorirati činjenice samo kako biste im poštedjeli osjećaje.