HOR(OR)OSKOP

Otkrijte astrološke nagovještaje nevjere

30.08.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Svatko tko je doživio prevaru voljenih zna koliko to može boljeti i zasigurno se želi zaštititi od sličnog iskustva. Iako nijedan astrološki znak nije skloniji nevjeri od bilo kojeg drugog, uvijek postoje nagovještaji mogućih iskušenja u životu partnera, a slijede i korisni savjeti kako ih opaziti, pa zatim i eliminirati

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ako će se energični Ovan odlučiti za prevaru, to će vrlo vjerojatno biti zbog nedostatka uzbuđenja u vezi. Ovnovi su sportski tipovi koji su uvijek spremni za akciju i ako ne možete izdržati njihov tempo moglo bi vam se dogoditi da nastave što god rade bez vas. Ovnovi također imaju i ego koji zahtjeva puno tetošenja, pa vam preporučujemo da ih obasipate fizičkom nježnošću i redovno obnavljate osjećaj zaljubljenosti.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Bikovi su vrlo odani znakovi, pa će se dati u nevjeru samo ako misle da im partneri nisu podjednako predani. Bikovi su također vrlo puteni, pa ih je moguće odvesti i na krivi put i obećanjem zadovoljstva. Bikove ćete usrećiti ako im pokazujete koliko ih volite, tjelesno i emotivno – s puno intimnih trenutaka, nešto domaćeg kuhanja i malim ljubavnim porukama.

Blizanac (21. svibnja – 20. lipnja)

Nemirni Blizanci trebaju intelektualno podražavanje kako bi ostali povezani s partnerom. Najlakše ih je, stoga, zapričati.

Ako vas Blizanac prevari, vjerojatnije je da se radi o zaluđenosti, nego o tjelesnoj privlačnosti. Dakle, mogući su i internetski preljubi koji naginju korištenju mašte.

Pokušajte Blizance spriječiti da odlutaju i zadržite ih samo za sebe stvarima koje će ih tjerati na razmišljanje te seksi razgovorima.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Nježni i osjetljivi rakovi u pravilu ne varaju – osim kad su preosjetljivi. Jedan od najčešćih razloga za prevaru je slabo samopouzdanje.

Preosjetljivi Rakovi koji ne osjećaju dovoljno ljubavi potražit će osjećaj vrijednosti i nježnosti negdje drugdje. Stoga, čvrsto uvjerite svoje Rakove koliko ih volite i trebate.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Lavovi, poput Ovnova, vatreni su znakovi koji teže drami i uzbuđenju. Lavovi također često vole biti i u centru pažnje i najbolji u svemu, pa nije ni čudo da ih se lako može zadovoljiti s par maštovitih trikova u krevetu te uz nekoliko hvalospjeva vezanih uz njihove 'krevetne' sposobnosti.

Ako vas Lav ipak prevari, nemojte se iznenaditi ako se radi o mlađoj verziji vas samih – Lavove privlači mlada energija jer im je starenje bolna točka.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Djevice su ozbiljni znakovi i često mogu biti prekritični i prema sebi, no uglavnom su kao zemljani znakovi vrlo odani i čvrsto s obje noge na tlu. U slučaju Djevica moguće je da postanu nezadovoljne ako ih vi kritizirate ili ako imaju osjećaj da im ne pružate dovoljno.

Ako želite spriječiti da vas Djevice varaju, morate ih samo prihvatiti takve kakve jesu i dati im to do znanja.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ovaj romantičan znak po svojoj prirodi je uravnotežen i prihvaća se svojih obaveza s velikom ozbiljnošću, pa varanje nije velika opasnost, no vrlo su društveni i vole flert, pa je također moguće da se dovedu i u neugodnu situaciju.

Ako ste sposobni s vašom Vagom razviti odlično prijateljstvo, to će uvelike poboljšati i ojačati vašu romantičnu vezu. Dobra zabava uz mnogo nježnosti ključ je Vagine sreće i vjernosti.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Škorpioni su samozatajni i strastveni znakovi koje se često poistovjećuju s varanjem. To, naravno, nije u potpunosti pravedno.

Ovaj znak je prepun tajni i vrlo intenzivan, te je lako moguće da ćete ga najlakše optužiti da vas vara – i biti u krivu.

Škorpioni su nevjerojatno odani, no imaju strastvenu tjelesnu narav i snažnu želju za uzbuđenjem. Najbolja stvar koju možete učiniti je prihvatiti njihove čudne zahtjeve i pripremiti se za maraton u krevetu.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Vatreni Strijelci su, poput Lavova i Ovnova, željni akcije i avanture. Spavaća soba nije izuzetak.

Uvijek u pokretu i u potrazi za novim iskustvima – Strijelce je teško natjerati da se uopće posvete nečemu, no jednom kad ih nešto zainteresira, vrlo su ozbiljni u vezi toga.

Treba samo paziti da ne očijukaju previše jer im to može donijeti svakakve nevolje. Stoga, uživajte u energiji svog Strijelca i dajte im onoliko slobode koliko možete.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Smireni i hladni Jarci često su i odani partneri. Disciplina i kontrola vrline su koje im otežavaju nevjeru.

Jarci zahtijevaju poštovanje i obožavanje svojih partnera i nedostatak te dvije stvari mogu dovesti do Jarčeva lutanja, no kako se uglavnom radi o časnim znakovima, radije će vas ostaviti nego prevariti.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Pomalo odsječeni od svijeta i više u intelektualnim vodama, Vodenjaci nisu najromantičniji znakovi, no još uvijek imaju potrebu biti važni svojim partnerima. Vodenjaci će vrlo često biti izgubljeni u svojim idejama i otkrićima da neće ni primijetiti da zanemaruju svog partnera.

Zbog svoje zaboravljive prirode i zaluđenosti vlastitim svijetom, Vodenjaci će češće biti žrtve prevare, nego oni koji varaju. Budući da se radi o jednom od najnepredvidljivijih znakova najbolji je savjet biti podjednako nepredvidljiv i tako pokušati zaintrigirati svog Vodenjaka na duge staze.

Riba (19. veljače – 20. ožujka)

Zanesene i snene Ribe imaju bujnu maštu, pa najčešće imaju romantične ideje o vječnoj ljubavi koju im donosi sudbina. No baš zbog te bujne mašte i strastvene želje za čarolijom ljubavi Ribe će često postati nezadovoljne jednom kad im veza uđe u smirenu fazu.

Ako povremeno obnovite magične ljubavne trenutke, vaša će Riba biti sigurna kako ste vi stvarno ono što im je sudbinom predodređeno.