NEVIĐENA SRETNICA

Osvojila jackpot svaki put kad je rodila

28.09.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Norveška obitelj pogodila je glavni zgoditak na nacionalnoj lutriji tri puta u posljednjih šest godina, osvojivši tako više od tri milijuna eura. No, najzanimljivija stvar u cijeloj priči je ta da su brojeve pogodili svaki put kad je supruga bila trudna ili je rodila

Prošlog tjedna 19-godišnji Tord postao je posljednji član obitelji Oksnes koji je pogodio brojeve izvučene na nacionalnoj lutriji i tako osvojio jackpot nakon sestre Hege Jeanette i tate Leifa.

Sretni brojevi izvučeni su svaki put kad je 29-godišnja Hege bila trudna ili je netom rodila. Dva dobitka osvojili su u roku od par sati nakon poroda.

Tord je bio najsretnije ruke osvojivši 1,6 milijuna eura, slijedi ga sestra s osvojenih milijun eura i otac Leif koji je u džep spremio malo više od pola milijuna eura.

Hege Jeanette je za agenciju AFP rekla da su joj njezina tri brata, koji još ništa nisu osvojili, sugerirali da bi trebala roditi barem desetero djece. 'Djeca su divna i voljela bih imati još djece, ali to se ne radi na zahtjev', rekla je.

Kako piše Associated Press, u norveškoj nacionalnoj lutriji rekli su da su doživjeli da jedna osoba osvoji jackpot dvaput, ali nikad nisu čuli da su tri člana iste obitelji svaki za sebe osvojili dobitak.