ŠTITOVI NA NAJJAČE

NLO uletio u vulkan?

05.06.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Neobična snimka NLO-a koji izgleda kao da je uletio u vulkan Popokatepetl u Meksiku uistinu je uvjerljiv. Film je snimljen 30. svibnja ujutro

U najnovijoj snimci koja dolazi iz Meksika može se vidjeti NLO koji usporava u blizini vulkana Popokatepetla i zatim skreće te ulijeće u njega. Film je snimila meksička medijska tvrtka Televisa koja prati događanja oko vulkana koji se nalazi oko 65 kilometara od Mexico Cityja

Stručnjak za fotografije i snimke Marc Dantonio smatra kako bi snimka mogla biti stvarna, a ne lažna. Kako je film snimljen posebnom kamerom za noćno snimanje sva svjetla su pojačana što se može vidjeti i po zvijezdama na snimci.


Iako se čini da se NLO kreće vrlo brzo, stvarna brzina mu je kao prosječnog zrakoplova. Zbog načina snimanja (timelapse) nemoguće je vidjeti ima li letjelica svjetla na krilima ili ne. Također je nemoguće sa sigurnošću reći slijeće li NLO u vulkan ili negdje iza njega.

'Pretpostavljam da se radi o putničkom zrakoplovu koji jednostavno prolazi. Zbog snimke snimljene brzom tehnikom, čini se da je letjelica izrazito brza, a dodatna je neobičnost 'slijetanje' u vulkan. Ja bih prije rekao da se radi o optičkoj varci', komentirao je snimku Marc Dantonio.