MALI BARABA

Nerođeno dijete zaradilo prijavu zbog nereda

14.04.2011 u 11:10

Bionic
Reading

Trudna Charlotte Childs i njen suprug Damien bili su iznenađeni kad ih je policija pozvala na razgovor o antisocijalnom ponašanju njihovog nerođenog djeteta, a još više ih je iznenadilo kad su u pismu pročitali da ga je netko prepoznao među onima koji su radili nered

Tridesettrogodišnja Charlotte Childs i njen dvadesetdevetogodišnji suprug Damien ostali su šokirani kad su pročitali pismo iz policije u kojem su dobili poziv na razgovor o antisocijalnom ponašanju svog sina. Charlotte, koja je u 36. tjednu trudnoće, ovo će biti prvo dijete.

'Voljela bih znati kako je moguće da nerođeno dijete od 36 tjedana uspije napraviti nered u parku, a da meni to promakne', kiselo se našalila Charlotte kad je komentirala pismo u kojem se čak spominje i jedno od imena koje su Damien i ona odabrali kao mogućnost za svog još nerođenog sina.

Policija je u pismu vrlo ozbiljnim tonom poručila budućim roditeljima da je došlo do nereda u parku te da je njihov sin prepoznat na mjestu događaja. U nastavku je pisalo da bi policija zbog nemilog događaja voljela razgovarati s Charlotte i Damienom kako bi se spriječili daljnji incidenti.

'A taman smo prije dva tjedna hvalili policiju kako su brzo stigli na jedno drugo mjesto na kojem se dogodio nered na ulici', komentirao je Damien.

Osramoćena policija i gradski dužnosnici u međuvremenu su se ispričali bračnom paru Childs, uz objašnjenje da jedan od maloljetnih delinkvenata ima isto prezime kao i oni.