U MAGLICI SLAVNIH

Nećete vjerovati koje zvijezde tvrde da su vidjele NLO

11.12.2012 u 10:32

Bionic
Reading

Ne znamo jesu li ove slavne ličnosti imale stvarne susrete s vanzemaljcima ili je u pitanju neko drugo objašnjenje, no lista zvijezda koje vjeruju u posjetitelje s drugih planeta poprilična je. Imena koja će nesumnjivo svi prepoznati su Mick Jagger, John Lennon i Victoria Beckham, a oni su samo neki od mnogih koji misle da su vidjeli NLO

Billy Ray Cyrus

Billy Ray Cyrus, otac slavne Miley, u jesen 2011. stavio je na svoj Twitter fotografiju zalaska sunca uz popratni komentar kako je u pitanju njegovo prvo iskustvo s NLO-ima. Dodao je kako na fotografiji ima pet ili šest diskova koji lebde.

Nitko drugi nije vidio ništa posebno na fotografiji osim običnog zalaska sunca.


Mick Jagger

Slavni pjevač grupe Rolling Stones, Mick Jagger, tijekom svog kampiranja u Glastonburyju 1968. s tadašnjom djevojkom Marianne Faithful ugledao je 'matičnu svemirsku letjelicu' nalik na cigaru. Godinu dana kasnije ponovno je vidio NLO tijekom koncerta u Altamontu.

Jagger je poslije svojih viđenja bio toliko uvjeren da vanzemaljci postoje da je dao ugraditi detektor NLO-a na svojem posjedu u Engleskoj.

Victoria Beckham

Victoria Beckham na nebu iznad Los Angelesa ugledala je nešto nalik na ogromnu zapaljenu nogometnu loptu (nevjerojatna asocijacija!). To se dogodilo nekoliko dana nakon što je Billy Ray Cyrus stavio svoju fotografiju 'NLO-a' na Twitter.

Ona je na svom Twitteru napisala kako je NLO iznad njene kuće. Njen frizer joj je na to odgovorio da uzme djecu i bježi.

William Shatner

Originalni kapetan Kirk navodno je tvrdio kako mu je NLO spasio život kad mu se motocikl pokvario u pustinji Mojave. Bio je bez vode i bez zaštite od užasne vrućine, no misteriozni objekt se pojavio na nebu i odveo ga do benzinske stanice.

William Shatner je kasnije porekao tu priču.

John Lennon

Slavni muzičar John Lennon 1974. bio je na krovu zgrade u New Yorku kad je vidio 'leteći tanjur' udaljen samo oko 30 metara od njega. Njegova tadašnja djevojka May Pang uspjela je fotografirati neobičan fenomen, no nijedna slika nije uspjela.


Jimmy Carter

Jimmy Carter još nije bio predsjednik 1969. Kad je ispred kluba u Learyju u Georgiji vidio sjajno višebojno svjetlo na noćnom nebu. Carter nije bio sam, već u grupici ljudi koja je također vidjela istu stvar.

Zabrinuti budući predsjednik je poslao izvještaj o onom što je vidio, no stručnjaci su mu kasnije objasnili kako je vjerojatno vidio Veneru.


Ronald Reagan

Ronald Reagan također još nije bio predsjednik kad je 1974. iz svog osobnog zrakoplova ugledao NLO. Na njegovo inzistiranje, pilot je pokušao pratiti letjelicu, no nije uspio.

Muhammad Ali

Slavni boksač je džogirao njujorškim Central Parkom kad mu se iznad glave pojavilo sjajno svjetlo. Sportaš se nije previše uzbudio jer, kako je znao reći, svako jutro se može vidjeti kako se NLO-i igraju lovice među zvijezdama.

David Bowie

Jednom prilikom kad je putovao Engleskom David Bowie je vidio NLO iznad jednog polja.

'Vjerujem kako sam vidio nešto što nije stvarni objekt, već projekciju vlastitog uma koji pokušava dokučiti kvantni topološki prozor u dimenzije izvan našeg dosega', komentirao je poslije Bowie.

Will Smith

Ne samo da je sam glumac Will Smith jedne noći vidio NLO, već ga prati i nešto što mnogi nazivaju 'učinak Willa Smitha'. Britanski stručnjak za NLO-e David Clarke tvrdi kako se svaki put kad Will Smith glumi u nekom znanstvenofantastičnom filmu viđanja NLO-a značajno povećaju – barem kad je u pitanju Engleska.

Dan Aykroyd

Dugogodišnji NLO entuzijast Dan Aykroyd tijekom osamdesetih usred noći se probudio i rekao svojoj supruzi kako ga 'dozivaju'. Iako je želi izaći, žena ga je uvjerila da ostane u krevetu i nastavi spavati.

Mnogi Njujorčani su sljedećeg dana izjavili kako su imali neobičnu potrebu izaći iz kuće oko tri ujutro. Oni koji su to i učinili kažu da su vidjeli veliku ružičastu spiralu na nebu.

Sammy Hagar

Bivši pjevač grupe Van Halen ne samo da je vidio NLO, već tvrdi kako su ga vanzemaljci oteli i vršili invazivne pretrage na njegovom tijelu. Tijekom promocije svojih memoara rekao je kako je vidio dvojicu vanzemaljaca u njihovoj letjelici koji su nekako ušli u njegov um i tamo 'nešto ostavili'.