PREVIŠE OPUŠTENA ZABAVA

Nazvao policiju jer su mu prijetili pijani losovi

09.09.2013 u 08:44

Bionic
Reading

Šveđanin nije mogao ući u vlastitu kuću jer su mu se na putu ispriječili pijani losovi. Životinja su se očito sjajno zabavile na svom izletu u Stockholm

Losovi u Švedskoj često se 'napiju' od jabuka koje padnu s drveta i fermentiraju na tlu. Očito nisu izdržljivi kad je u pitanju alkohol pa nije ni čudo da se dogodilo da jedan Šveđanin nije mogao u svoju kuću jer mu se na putu ispriječilo pet pijanih životinja.

Čovjek je, nakon što je shvatio da nikako ne može ući u kuću, nazvao policiju i objasnio im svoju situaciju. Policija mu je savjetovala da se negdje skloni dok čeka stručnjake koji će riješiti njegov problem s obzirom na to da pet pijanih losova nije šala.


'Mogu biti jako opasni. Postanu neustrašivi. Umjesto da vam se sklone kad prilazite, može se dogoditi da krenu prema vama ili čak potrče u vašem smjeru', rekao je glasnogovornik policije Albin Näverberg.

Možda je najsmješnije u svemu to da ovo nije bio prvi put da je taj Šveđanin imao problema s pijanim losovima. Kaže da mu je jedan los prestrašio suprugu prije nekoliko godina.