CRTANA JE, AL' JE MOJA!

Muškarac oženio virtualnu djevojku

23.11.2009 u 14:45

Bionic
Reading

Muškarac identificiran samo kao SAL9000 oženio je virtualnu djevojku iz videoigre Love Plus te je poveo na medeni mjesec

Blog svih blogova Boing Boing izvijestio je ovaj vikend da se muškarac zaljubio u jednu od svojih virtualnih djevojaka Nene Anegasaki i odlučio se oženiti njome te je čak odvesti na medeni mjesec na Guam.

Prvi brak između gejmera i lika iz igre

Naravno, budući da je djevojka virtualna i da ne postoji u stvarnom svijetu, to je značilo da na Guam na medeni mjesec zapravo vodi Nintendovu igraću konzolu DS. Njegova je ljubav otišla toliko daleko da je provod fotografirao i slike s odmora objavio na japanskom video servisu Nico Nico Douga

Nakon što su to obavili u privatnoj ceremoniji, neidentificirani muškarac planira se crtanom djevojkom oženiti i javno u Tokiju.

Za razliku od ostalih igara koje simuliraju veze, Love Plus zahtijeva od igrača da svoje virtualne družice vode na spojeve, kupuju im darove i usrećuju ih kao što bi i stvarnu djevojku. Igrač svoje sposobnosti može povećati učenjem, vježbanjem i rješavanjem problema svojoj virtualnoj djevojci, a ako ne uspiju usrećiti djevojku, igra se nakon sto dana resetira.

Prije mjesec dana, Boing Boing također je pisao o mladom japanskom paru u San Franciscu čiji se brak gotovo raspao nakon što je muž 'prohodao' s virtualnom djevojkom.