SLAB NA ZAČINE

Medvjed poželio jesti u restoranu

02.08.2013 u 12:02

Bionic
Reading

Medvjed kojeg je nadzorna kamera snimila kako krade kontejner iza restorana Edelweiss u Coloradu pametniji je od prosječnog primjerka svoje vrste. No, u slučaju da ponovi svoj noćni izlet do restorana, morat će biti preseljen

Nadzorna kamera iza restorana Edelweiss u Coloradu snimila je neobičnog kradljivca svojeg smeća. Medvjed je ukrao cijeli kontejner kako bi došao do sočnog odreska na dnu.

Upravitelj restorana Dieter Schnakenberg kaže kako nije iznenađen da je hrana iz njegovog restorana privukla medvjeda, no zato što je medvjed ponovio svoj izlet do restorana nekoliko dana kasnije postoji vjerojatnost da će se morati pokrenuti koraci da se životinju zaustavi u njenim posjetima.


U slučaju da medvjed ne prestane dolaziti, djelatnici Kontrole divljih zvijeri vjerojatno će biti prisiljeni velikog grabežljivca označiti i preseliti.

Ako želite objaviti zabavne fotografije ili snimke svojih ljubimaca, šaljite nam ih na mail adresu funbox@t-com.hr. Na istu adresu možete slati i svoja pitanja i probleme vezane uz kućne ljubimce.