NAŠE GORE DLAKA

Mačak glumi mamu susjedovim mačićima

03.10.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Čitateljica Tihana poslala nam je videosnimku mačka iz Herceg Novog koji je odjednom razvio majčinske osjećaje i počeo se brinuti za bebicu susjedove mačke

Mali mačak ima pet mjeseci i živi u Herceg Novom. Prijatelj je sa susjedovom crnom mačkom koja je starija od njega i koja se omacila prije mjesec dana. Susjedi su, najvjerojatnije, poskrivečki bacili daleko u šumu sve male mačiće osim jednog kojeg su htjeli zadržati.

Crna maca je bila jako depresivna dva dana, a treći dan je mali mačak donio jednog njenog mačića svojim gazdama na drugi kat zgrade i mijaukao pred vratima. Kada su gazde otvorile vrata, mačak mu je pomogao da uđe u stan te se poslije nastavio brinuti za njega - igrao se s njim (kao što se vidi na videu) i lizao ga. Gazdarica je nakon toga odnijela bebu macu susjedima, a mačak je cijelo vrijeme tužno mijaukao za mačićem.

Navečer je u šumi pronašao još jednog mačića i doveo ga doma, a sutradan još jednog. Kada su mačići plakali zbog gladi i straha, on ih je lizao i smirivao te bi oni uistinu prestali mijaukati.

Ako želite objaviti zabavne fotografije ili snimke svojih ljubimaca, šaljite nam ih na mail adresu funbox@t-com.hr. Na istu adresu možete slati i svoja pitanja i probleme vezane uz kućne ljubimce.