DOŠLO NA NAPLATU

Ljubomorne žene mu zalijepile penis za trbuh

04.08.2009 u 15:54

Bionic
Reading

Oženjeni muškarac iz Wisconsina koji je slobodno vrijeme kratio nebrojenim ljubavnicama i mužnjom njihovih bankovnih računa doživio je svu brutalnost instant karme. Četiri žene koje je obrlatio dogovorno su ga namamile u klopku i iz osvete mu zalijepile penis za trbuh

Wendy Sewell, Therese Ziemann, Michelle Belliveau i Tracy Hood-Davis, redom četrdesetogodišnjakinje, osvetile su se oženjenom ženskarošu iz Wisconsina koji je preko Craigsliste tražio poznanstva i financijski iskorištavao svoje ljubavnice.

Žene očekuje kazna zbog zlostavljanja i vezanja u rangu do šest godina, a što se točno dogodilo, saznalo se na parnici.

Jedna od osumnjičenih, Therese Ziemann, upoznala je spornog muškarca preko oglasa i počela se sastajati s njim u motelu u kojem mu je i plaćala sobu. Dala mu je i 3.000 dolara gotovine, a sve da bi uskoro saznala od njegove žene kako frajer ima i druge ljubavnice i da ih sve iskorištava zbog novca.

Uvrijeđena Ziemann je tražila povrat novca, a kada se to nije dogodilo, našla je još tri žene s kojima se lovoljubivi Don Juan sastajao te su dogovorile osvetu. Kada su utanačili novi ljubavni susret u motelu, Ziemann ga je vezala u žaru seksualne igre, a nakon što mu je stavila povez preko očiju, poslala je SMS svojim kolegicama. Ove su ušle u sobu te je započelo psihofizičko maltretiranje.

Prvo su mu odrezale gaće škarama, a potom ga je Ziemann udarila u glavu. Prema muškarčevom sudskom iskazu, pitale su ga koju voli najviše, zna li koliko ga žele ubiti, a u samom klimaksu sadizma zalijepile su mu penis za trbuh.

Uzele su mu ključeve od auta, mobitel i novčanik, a muškarac se nakon njihovog odlaska oslobodio tako što je pregrizao jedan vez.

'Uznemirena sam. Iznervirana. Ne mogu se nositi sa životom. Ja sam emocionalna olupina', rekla je poslije istražiteljima Wendy Sewell, jedna od maštovitih sudionica.

Sad, tko bi tu trebao u zatvor, trebalo bi još jednom promisliti.