KINESKI HOROSKOP ZA 2013.

Koza

19.02.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Koza

Općenito

I Kozama će godina Zmije donijeti sreću! One uživaju u nježnoj energiji koja pruža potporu i jača optimizam i samopouzdanje. Vi ste po prirodi puni ljubavi i zbog toga ste srce i duša svoje obitelji. Vaša ljubav prema ljepoti inspirira druge. Zmija nježnim Kozama daje zeleno svjetlo da slijede svoje najluđe snove. To ne znači da se morate prepustiti struji ili ići linijom manjeg otpora oslanjajući se na ljubaznost stranaca.

Uzmite vremena u veljači za razmišljanje o tome kakav život želite. Zmija će vam pomoći da vizualizirate ideju i potom skujete praktične planove kojima biste to onda i ostvarili i proveli u djelo.

Ljubav

Ako se zaljubite, pripazite! Tijekom godine Zmije intenzivne romantične veze zahtijevaju i racionalno preispitivanje. Poslušajte prijateljski savjet. Iako ste možda upoznali ljubav svog života, ne žurite i pustite da se stvari razvijaju svojim tokom. Ovo nije godina u kojoj se u potpunosti trebate osloniti isključivo na svoju intuiciju i osjećaje. Brak i ozbiljno partnerstvo zahtijevaju istinsku zrelost.

Mogući su manji nesporazumi ako niste spremni izreći ono što osjećate. Ljubomora i posesivnost mogu naštetiti vašoj vezi, zato, umjesto da stvari gurate pod tepih, porazgovarajte o problemima.

Posao

Jeste li zadovoljni poslom? U godini Zmije neće vam nedostajati poticaja za pozitivnu promjenu radne okoline. Jedina prepreka u nalaženju posla bit će upravo vjera u sebe, no također ne zaboravite ulagati u svoje obrazovanje.

Istaknut ćete se kao timski igrač, što će biti primijećeno od nadređenih. Vjerujte svojoj intuiciji i ne možete pogriješiti. Povoljno vrijeme za traženje novog posla je tijekom studenoga.