NOVOGODIŠNJE LUDILO

Komičarka navalila na šlic CNN-ova voditelja

02.01.2013 u 15:28

Bionic
Reading

Poznata američka komičarka Kathy Griffin nije nepoznata kad su u pitanju slobodniji istupi na televiziji. No kad je u toj kombinaciji i daleko ozbiljniji novinar Anderson Cooper, a mjesto radnje je CNN, onda je jedino objašnjenje – Nova godina

Komičarka Kathy Griffin mnogima je pojačala doživljaj dočeka Nove godine kad je na CNN-u pala na koljena pred novinara Andersona Coopera i poljubila mu međunožje. Cooperu je bilo vidno neugodno i ostatak vremena pokušavao je spriječiti daljnje napade na svoj šlic.

Kathy Griffin je s Andesonom Cooperom vodila CNN-ov doček Nove godine na njujorškom Times Squareu. Cijela 'neugodna' situacija počela je kad je komičarka najavila da će poškakljati Cooperovu 'vrećicu' (šatra za testise) te dodala kako to nije nepristojna riječ pa je smije reći na CNN-u.

'Ne znam o čemu pričaš. Nemam ja ovdje nikakvu vrećicu. Nisam ponio božićne poklone', Cooper se pravio da ne razumije o čemu Kathy Griffin priča, na što se ona glasno nasmijala.

'Ti svoju 'vrećicu' nazivaš božićnim poklonom?', pitala ga je komičarka uz zloban smijeh.

Nedugo poslije ponoći Kathy Griffin sagnula se i poljubila Cooperovo međunožje. CNN-ov novinar ostatak vremena jedva je uspijevao zadržati komičarku da to ne ponovi.