NAGRADNJAČA

Komedija s nogu seli u Bulldog Pub

02.05.2011 u 10:41

Bionic
Reading

Nakon što su dvije i pol godine punili Movie Pub, a prije toga, kao SVE5 punili Papillon, Boogaloo te Tvornicu, stand up komičari iz 'Komedije s nogu' prelaze u Bulldog Pub u Bogovićevoj 6 te će preostalih mjesec i pol dana ove sezone svoje programe imati u njihovom klupskom prostoru, koji su ovom prigodom krstili u Stand Up Podrum. A tportal.hr poklanja svojim čitateljima 2x2 ulaznice za program u srijedu i četvrtak

'Bilo je i vrijeme da se domaća stand up komedija konačno nađe u centru grada! Ovo je svojevrsno priznanje za naš dugogodišnji rad, ali i njegovu kvalitetu', poručuje Pedja Bajović, producent 'Komedije s nogu'.

Stand Up Podrum u srijedu 4. svibnja u svom međusobnom srazu otvaraju Željko Pervan i Jadranko Glavačević, a u četvrtak kreće trotjedni program 'Najbolje i najnovije'. Bit će to revija najboljeg od najboljeg od 'Komedije s nogu' iz prethodnih sezona, a svaku večer će priliku da pokažu najbolje od sebe dobiti i po tri nova komičara, koji su proizašli iz stand up comedy radionica te Open Mic večeri

Zadnji tjedan u svibnju rezerviran je za ex-YU Stand Up mini-festival, gdje će se zagrebačkoj publici predstaviti stand up komičari iz Srbije, Slovenije i BiH.

Tri lipanjska tjedna rezervirana su za '1 Man Show' programske večeri, a tom prigodom će se u svojim solo večerima predstaviti komičari iz 'Komedije s nogu' i na taj način zatvoriti ovu već sada, iznimno uspješnu sezonu iza koje stoji nesebična potpora od strane American Expressa.
Po dvije ulaznice za srijedu, 4. svibnja osvojile su:

Vlasta Miškić
Natalija Vuković


Po dvije ulaznice za četvrtak, 5. svibnja osvojili su:

Željko Šunjić
Ksenija Jukić-Trputac