SUH U VODI

Izmišljen vodootporni notes za zapisivanje ideja

18.01.2011 u 12:16

Bionic
Reading

Mark Knudsen iz Michigana izmislio je vodootporni notes kako bi mogao zapisivati ideje pod tušem ili u kadi - AquaNotes

Amerikanac Mark Knudsen iz Michigana izmislio je vodootporni notes koji je nazvao AquaNotes. Radi se o netoksičnom papiru koji je moguće reciklirati.

Njegova ekološka penkala koje je također vodootporna i zajedno s notesom čini paket koji se može naručiti na internetu za oko 40 kuna. Postoji i AquaLoveNotes za zaljubljene koji se prodaje u kombinaciji s crvenom penkalom.

'Sve najbolje ideje dobio sam za vrijeme tuširanja, no prije AquaNotesa događalo se da ih zaboravim', kaže Mark Knudsen.

Mark je znao zvati suprugu da dotrči u kupaonicu kako bi ona zapisala neku ideju ili bi je sam pokušavao zapisati na mokar papir. No, supruga nije bila baš oduševljena trčkaranjem po stanu, pa se gospodin Knudsen prihvatio smišljanja rješenja za svoj problem.

Mark Knudsen tvrdi da njegov papir ostaje čvrst te da je lako pisati po njemu čak i pod vodom. Dodaje da je dobio mnogo pozitivnih komentara od ljudi koji se bave kreativnim poslovima.

'Domaćice i majke su mi također pisale da su vrlo zadovoljne mojim proizvodom jer koriste notes za zapisivanje popisa za kupovinu, podsjetnika te ostavljanja poruka djeci', kaže gospodin Knudsen.

Mark Knudsen trenutno radi na povećanju formata notesa u blok koji će se moći koristiti za, primjerice, pisanje scenarija u kadi ili nečeg podjednako zanimljivog i važnog.