NEDJELJNA RAZBIBRIGA

Izaberite temu za 10 naj na Facebooku

23.08.2010 u 15:23

Bionic
Reading

Još malo pa smo gotovi s godišnjim odmorima - tko se odmorio, odmorio se… Svi ostali već vjerojatno punom snagom rade zadubljeni u svoje monitore. E pa kad ste već tu, skoknite na tportalov profil na Facebooku i glasajte za temu 10 naj koju ćete moći pročitati u nedjelju 29. kolovoza

Od forvarduša kojima vam u PowerPointu netko želi lijep dan ili svu sreću, naporniji su samo trendovi. Ma kakvim god stranicama ste skloni, što god vas zanima, teško da ćete izbjeći smiješne fotke mačaka, ponudu da usvojite neko virtualno biće, citiranje izreka i krilatica, smiješne face na neuspjelim fotkama… Što nas najviše nervira na internetu, pročitajte u 10 najubitačnijih trendova na netu.

U bedu ste? Probajte s opusom Đorđa Balaševića, možda se razveselite. Ne, loša ideja. Arsen Dedić? Johnny Cash? Joy Division? Love Story? OK, zapravo govorimo o pjesmama izvođača koje su idealne za depru, ne pretjeranu, nego onu - 'nitko me ne voli', 'ni mama me ne voli', 'zašto me ne voli' - spiku… Ništa nije toliko crno kad imate popis 10 naj pjesama za bediranje.

Temu koju želite pročitati odaberite na tportalovom profilu na Facebooku.