MUZIKA ZA PARTY

Ivan Hrvatska predstavlja prvi album

27.11.2009 u 11:53

Bionic
Reading

Ivan Hrvatska, teško opisiv fenomen koji je osvojio srca hrvatske publike na uspješnoj ovoljetnoj turneji od Pule do Dubrovnika, konačno u prodaji ima i prvi album

Premda se radi o izvođaču čije kvalitete dolaze do izražaja prvenstveno na nastupima, ne sumnjamo da će vjerna publika uživati u prvom albumu Ivana Hrvatske, jednostavnog naziva 'Muzika za party'. Album je najavio još ovog ljeta singlom 'Hrvatska rakija', a ni druge pjesme s albuma nemaju ništa manje živopisne nazive – 'Party all year', 'Toči toči toči' ili naš favorit 'First I make love to You, then I make love to Christmas'.

Ivan trenutno živi u New Yorku, ali očito ga srce vuče prema korijenima jer u prosincu ponovno kreće na turneju po Hrvatskoj. Između 10. i 26. prosinca namjerava obići deset gradova – Split, Dubrovnik, Zadar, Osijek, Čakovec, Zagreb, Imotski, Delnice, Rijeku i Kutinu.

Osim što zabavlja publiku iskrenošću i veseljem, Ivan je kapetan Hrvatske cugerske momčadi (Croatian Drinking Team), naziva se slavenskim rokerom i ljubavnikom. Više o svemu saznajte na službenoj stranici www.ivanhrvatska.com.